Prijemni.rs
Maturang
  • Najbolji izbor za dobru zaradu i uspešnu karijeru - Studirajte IT!


Svako ko planira da izgradi uspešnu karijeru, sigurno se pita koji su to sektori u kojima postoji velika potražnja za radnicima, a istovremeno i dobre zarade.

Jedna od oblasti koja poslednjih godina doživljava neverovatan rast i razvoj jesu informacione tehnologije (IT). Ova industrija postala je srce moderne ekonomije i nezamenjiv deo našeg svakodnevnog života, što je ujedno i razlog zašto se u njoj nalaze neke od najboljih mogućnosti za karijeru i zaradu.

FDN nudi izvanrednu mogućnost za sve one koji su zainteresovani da se bave informacionim tehnologijama. Sa završenim programom Informacione tehnologije, studenti će imati brojne mogućnosti koje se odnose na dobru zaradu, raznovrsne karijere, napredovanje u svojim poslovima, kao i priliku da budu deo inovativne i brzo rastuće industrije.

U industrijama koje postaju sve više zavisne od tehnologije, postoji ogromna potražnja za stručnjacima u oblasti informacionih tehnologija. Završetak programa na ovom fakultetu, omogućuje studentima da steknu znanje i veštine potrebne za pristup različitim tehnološkim oblastima, uključujući razvoj softvera, računarsku mrežu, baze podataka, sajber bezbednost i još mnogo toga.

Ono što ovaj program čini izuzetnim jeste činjenica da studenti ne samo da stiču teorijsko znanje, već i praktično iskustvo kroz različite projekte, prakse i rad sa industrijom. To im daje priliku da steknu dragoceno iskustvo koje će im biti od koristi pri traženju posla nakon završetka studija.

Sa završenim studijskim programom Informacione tehnologije, studenti će biti spremni da započnu karijeru u različitim sektorima, uključujući informacione tehnologije, finansije, marketing, proizvodnju i mnoge druge. Sa svojim znanjem i veštinama, moguće je da se uključe u vodeće kompanije, startapove ili da pokrenu sopstvene projekte.

Uz to, industrija informacionih tehnologija poznata je po visokim platama, tako da se ova oblast može smatrati i veoma profitabilnom. Sve ovo zajedno čini studijski program Informacione tehnologije izuzetno atraktivnim za sve studente koji žele da imaju uspešnu karijeru u brzo rastućoj industriji.

Na FDN-u možete da se prijavite u drugom upisnom roku za školsku 2023/24. i iskoristiti popust koje nudimo do kraja septembra. Ostalo je još malo mesta, zato se prijavite što pre i postanite deo zajednice studenata i profesora ovog fakulteta.

Za više informacija o našim studijskim programima posetite internet stranicu www.fdn.edu.rs ili nas kontaktirate putem telefona na broj 011/ 77 777 00.
 


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: