Prijemni.rs
Maturang
  • NEKA PMC BUDE TVOJ IZBOR!


 

Fakultet za projektni i inovacioni menadžment – PMC pruža najsavremenija znanja iz oblasti upravljanja projektima i informacionih tehnologija i svojim studentima omogućava da postanu najbolji projektni menadžeri ili programeri, sposobni za rad na projektima iz različitih poslovnih sfera kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Nudimo kompletan ciklus obrazovanja – osnovne, master i doktorske studije. 

 

 

Na našem fakultetu možete upisati jedan od dva akreditovana studijska programa osnovnih akademskih studija: Projektni menadžment i Informacioni sistemi za razvoj softvera. Sve informacije o upisu i studijama možete pronaći u našoj BROŠURI.


Prema istraživanju specijalizovanog portala za HR profesionalce WorkplaceTrends.com, koji se bavi praćenjem i predviđanjem trendova u oblasti politike zapošljavanja i ulaganja u ljudske resurse, čak 93% kompanija već sada praktikuje angažovanje projektnih menadžera koji rade na realizaciji projekata.
 
Ukoliko želite da steknete veštine u projektnom menadžmentu, naši profesori će vam maksimalno pomoći u tome. Rad je u malim grupama i, što je najbitnije, imate obezbeđenu praksu. 
 
Na Fakultetu za projektni i inovacioni menadžment možete upisati i studijski program Informacioni sistemi i razvoj softvera, oblast koja danas doživljava sve veću ekspanziju. I kod nas i u svetu u neprekidnom je porastu potreba za programerima i, prema zvaničnim podacima, u Srbiji trenutno nedostaje oko 15.000 programera. Imajući to u vidu, može se reći da će oni koji završe ovaj studijski program veoma lako naći posao u budućnosti. 

 

 

Studenti Fakulteta za projektni i inovacioni menadžment na koje je ceo tim ponosan jesu Vukašin Vukoje i Andrej Benčić. Naime, ova dva mlada momka, osim što su izuzetni studenti, jesu i uspešni preduzetnici – kreatori su softverske platforme Tenderly i osnivači istoimene kompanije. Sa svojim proizvodom bili su višestruki pobednici na hakatonima koji su se prethodnih godina održavali u Berlinu, Parizu, Atini, Novom Sadu i Beogradu. Kao što smo već napomenuli, obojica su studenti završne godine Fakulteta za projektni i inovacioni menadžment – PMC i ističu da im je obrazovanje koje su stekli izuzetno pomoglo. Vukašin navodi da su se svi zaposleni na PMC-u trudili da ih konstantno podstiču i da podrže njhove ideje, dok Andrej kao najveću prednost PMC-a navodi veoma dinamično okruženje i posvećenost svih profesora. 

Čekamo  vas!

Vaš PMC
 


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: