Prijemni.rs
Maturang
  • O školovanju u zemlji i inostranstvu na “Putokazima“


Međunarodni sajam obrazovanja “Putokazi“ priređuje se od 21. do 23. marta, u Hali “Master“ Novosadskog sajma. Namenjen je profesionalnoj orijentaciji učenika završnih razreda osnovnih i srednjih škola. U istom terminu, prvi put, biće priređen Sajam gejminga pod nazivom NS GAMING WEEK.

Putokazi“ će kao i prethodnih godina okupiti institucije koje će ponuditi više od 500 obrazovnih profila, i predstaviće sveobuhvatnu ponudu srednjeg, višeg i visokog školstva u našoj zemlji, upotpunjenu ponudom srednjih škola i fakulteta u inostranstvu.

Nastup su najavili fakulteti Novosadskog univerziteta, kao i ostali državni i privatni fakulteti, i visokoobrazovne institucije iz Slovačke, Crne Gore. Ponudu će predstaviti i Ambasada Kanade.

Sajam obrazovanja, koji se održava 19. put, zauzeo je visoko mesto među događajima koji učenicima pružaju informacije o novinama u oblasti obrazovanja, inovativnih metodologija u obrazovanju, aktuelnim stipendijama, državnoj maturi, stručnim tribinama... Cilj Sajma je promocija obrazovanja za sve, ali i afirmacija doživotnog obrazovanja.


U susret Sajmu obrazovanja, stručna komisija Novosadskog sajma ocenjuje kvalitet vaspitno-obrazovnih ustanova i najboljima će uručiti priznanja.

Sponzor jubileja je Telekom Srbija.

Ulaz se neće naplaćivati.

Za više informacija, posetite nas na sajtu www.sajam.net


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: