Prijemni.rs
Maturang
  • Odlična prilika za studije hotelijerstva i turizma u Švajcarskoj


Swiss Education Group (SEG), jedan od najprestižnijih svetskih univerziteta za ugostiteljstvo i turizam sa sedištem u Švajcarskoj nudi odličnu priliku za sve buduće studente. 

Cesar Ritz Colleges Switzerland

Ukoliko se odlučite da počnete osnovne studije (undergraduate) u julu, moguće je ostvariti popust od 39% na all inclusive studentski paket u koji ulaze školarina, smeštaj, svi obroci i dodatni sadržaji.

Više informacija o cenama možete videti ovde.

Inače, Swiss Education Group postoji više od 30 godina, na njihovih sedam kampusa studira oko 7.000 studenata, a za ovu godinu se planira proširenje smeštajnog kapaciteta i otvaranje novih kampusa.

Svi kursevi i studije se nude na engleskom jeziku te se nudi širok spektar studijskih programa, s kvalifikacijama u rasponu od diplome sa kursa do magistarske diplome. Studenti tokom obrazovanja imaju priliku učiti od stručnjaka iz sveta hotelijerstva i ugostiteljstva, obavljati studentsku praksu u vrhunskim hotelima i restoranima, i pritom se fokusirati na praktične aspekte koji će im poslužiti u budućem radu.

Swiss Education Group uključuje:

Swiss Education Group članica je ASEH-a, prestižnog Švajcarskog udruženja hotelskih univerziteta. www.swisseducation.com

 

Za sve dodatne informacije, kontaktirajte Jovanu Pejčić, regionalnog menadžera Swiss Education Group na jpejcic@swisseducation.com.

 


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: