Preuzmi Maturang aplikaciju
Prijemni.rs
  • Otključaj svoj karijerni put


Završavaš četvrti razred srednje škole, vidiš sebe u budućnosti kao uspešnog profesionalca, ali se pitaš kako da to postaneš. Želiš da se baviš modernim veštinama, da budeš u koraku sa savremenim poslovnim okruženjem i u skladu s inovacijama. Čini ti se da izbora ima mnogo, ali najbitnije pitanje na koje sad treba da nađeš odgovor jeste „Koji fakultet upisati?“

MEF - Otključaj svoj karijerni put

Studiranje predstavlja profesionalni razvoj, prve korake za uspešnu karijeru. Današnji poslodavci očekuju sposobne i profesionalne kandidate za posao – one koji poseduju zvanje, znanje i radno iskustvo. Ako želiš da započneš sopstveni biznis, neophodna ti je samostalnost koja se razvija stručnošću i profesionalnim kompetencijama. Dakle, potrebno je da odabereš za svoje školovanje onaj fakultet koji ti pruža i teorijsko i praktično znanje, omogućava ti praksu i radno iskustvo a sve u skladu s onim čime želiš da se baviš.

MEF fakultet zahvaljujući inovativnom konceptu studija i usmerenosti na razvoj kod studenata onih profesionalnih veština koje su vodeće u modernom poslovanju predstavlja visokoobrazovnu instituciju koja neprekidno usklađuje svoj nastavni proces sa zahtevima tržišta rada. Jednako zastupljene teorija i praksa u nastavi, svestranost u vannastavnim aktivnostima u vidu naučnih skupova, poseta kulturnih i društvenih institucija, kao i druženja koja organizuje Studentski parlament čine MEF fakultetom za 21. vek.

Znanja koja su potrebna za najtraženija zanimanja danas kao što su: marketing ekspert, SysAdmin, interni i eksterni revizor, Full Stack programer, menadžer finansija, menadžer projekata, menadžer u konsaltingu, Software developer, menadžer ljudskih resursa i druga, jesu ona koja stičeš kad na MEF-u završiš osnovne akademske studije. Odaberi smer studija u skladu s onim što želiš da budeš:

Menadžment

Ekonomija i finansije

Informacione tehnologije

i već danas otključaj svoj karijerni put. Pozovi 069 770 635 i zakaži svoj termin, jer predupis na MEF-u je u toku i očekuju te odlične finansijske pogodnosti.

Ključ je u tvojim rukama – iskoristi šansu i budi ispred svoje generacije!


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: