Prijemni.rs
Maturang
  • Otvorena vrata Matematičkog fakulteta 18.5.2024. od 11.00 do 15.00 časova


Čast nam je i zadovoljstvo da pozovemo maturante i sve ostale zainteresovane profesore, učenike i njihove roditelje da posete Otvorena vrata Matematičkog fakulteta, koja će biti održana u subotu, 18. maja 2024. u terminu 11.00 do 15.00 časova, Matematički fakultet, Studentski trg 16, IV sprat, sala 706.

Za sve posetioce Matematički fakultet je pripremio dve panel diskusije, odnosno razgovore sa asistentima, profesorima i uspešnim bivšim studentima. Učenici će slušati kako oni odgovaraju na pitanja moderatora panel diskusije, a zatim će moći da postavljaju pitanja i saznaju sve što ih lično zanima. 

Takođe, posetioci će imati priliku da nakon toga posete predstavljanje svih smerova i modula Matematičkog fakulteta. Profesori i studenti fakulteta, kao i predstavnici studentskih organizacija će predstavljati svoje delatnosti na štandovima.

U pauzi sve goste očekuje posluženje.

Posetite Matematički fakultet kako bi čuli sve o upisu, studiranju, studentskom životu, kao i o velikim mogućnostima zaposlenja posle završetka Matematičkog fakulteta.

Anketa koju možete popuniti: link


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: