Prijemni.rs
Maturang
  • Otvorena vrata na Tehničkom fakultetu u Zrenjaninu


Tehnički fakultet "Mihajlo Pupin" u Zrenjaninu sa zadovoljstvom najavljuje događaj Otvorena vrata koji će se održati 27. marta 2024. godine. Ovo je izvanredna prilika za sve buduće studente i zainteresovane strane da se upoznaju sa bogatim studijskim programima koje fakultet nudi, kao i sa savremenim obrazovnim metodama koje se primenjuju.

Događaj će početi u 10:00 sati u prostorijama fakulteta, gde će posetioci imati priliku da se sretnu sa profesorima i studentima. Gosti fakulteta će moći da se informišu o studijskim programima, istraživačkim projektima, studentskim praksama, kao i o mogućnostima zaposlenja nakon diplomiranja.

Poseban deo programa posvećen je prezentaciji studijskih programa, koje će obuhvatiti različite oblasti, od inženjerstva i informatike do tehnološkog menadžmenta i održivog razvoja. Ovo će biti idealna prilika da se budući studenti upoznaju sa dinamičnim i praktičnim aspektom studiranja na Tehničkom fakultetu "Mihajlo Pupin"

Na Tehničkom fakultetu "Mihajlo Pupin", posvećeni su ne samo prenosu znanja, već i razvoju inovatora, lidera i profesionalaca koji će doprineti napretku društva. Njihova misija je da oblikuju budućnost tehnologije kroz obrazovanje, istraživanje i saradnju. Pozivamo vas da i vi postanete deo ove uzbudljive i inspirativne zajednice.

Za više informacija i registraciju posetite link, a za sve zainteresovane koji dolaze iz Vršca ili Kikinde fakultet je obezbedio i organizovan prevoz. 

Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže na ovom inspirativnom događaju i otkriju kako Tehnički fakultet "Mihajlo Pupin" može biti vaša karta za uspešnu budućnost. 

Dobrodošli na Tehnički fakultet "Mihajlo Pupin" u Zrenjaninu - gde inovacije počinju!


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: