Prijemni.rs
Maturang
  • Otvorena vrata za buduće studente na Filozofskom fakultetu u Beogradu


Drage buduće koleginice i kolege,

 

Pozivamo vas da nam se pridružite na ovogodišnjem izdanju Otvorenih vrata, koje organizujemo za vas u petak i subotu, 6. i 7. marta, od 11 do 16 časova, na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Na prvom spratu fakulteta sačekaće vas studenti spremni da vam posvete punu pažnju i odgovore na sva pitanja i dileme koje imate u vezi sa prijemnim ispitom, studijskim programima i studentskim životom na filozofiji, sociologiji, klasičnim naukama, arheologiji, psihologiji, istoriji, andragogiji, pedagogiji, istoriji umetnosti i etnologiji i antropologiji.

Otvorena vrata su idealna prilika da u opuštenoj atmosferi i kroz razgovor dođete do svih važnih informacija, da obiđete zgradu Filozofskog fakulteta, koja se nalazi u centru Beograda, saznate kojim se temama bavimo na fakultetu, čujete o akcijama studentskih klubova, razbijete mitove u vezi sa prijemnim ispitom i potom lakše rešite dilemu u vezi sa izborom studija.

Čekamo vas spremni da odgovorimo na sva vaša pitanja, a do tada nas pratite na sajtu (www.f.bg.ac.rs) i Instagramu (@filozofski_fakultet_bg).

 

Vidimo se na Filozofskom!


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: