Prijemni.rs
Maturang
  • Otvorena vrata za srednjoškolce na Filozofskom fakultetu – petak 27. april


Pozivamo vas da nam se pridružite na Filozofskom fakutletu u Beogradu gde će vas sačekati studentkinje i studenti spremni da vam posvete punu pažnju i odgovore na sva pitanja i dileme koje imate u vezi sa prijemnim ispitom, studijskim programima i studentskim životom!

Otvorena vrata Filozofski fakultet

Otvorena vrata za srednjoškolce na Filozofskom fakultetu će se održati u petak 27. aprila od 11 do 16 časova. 

Upoznajte se sa filozofijom, klasičnim naukama, sociologijom, pedagogijom, andragogijom, etnologijom i antropologijom, arheologijom, psihologijom, istorijom umetnosti i istorijom. 

Otvorena vrata su idealna prilika da u opuštenoj atmosferi i razgovoru dođete do svih važnih informacija, obiđete zgradu, saznate kojim se sve temama bavimo na fakultetu, čujete o akcijama studentskih klubova, dođete do literature, ali i popijete svoju prvu studentsku kafu iz automata! : ) 

Štandovi će biti postavljeni u prizemlju zgrade Filozofskog gde ćete moći da pogledate i materijale sa akcija i izložbi koje smo pravili prethodnih godina, a odakle ćete biti u prilici da obiđete i ostale prostorije fakulteta kao i živopisan kraj centralnog Beograda u kojem se naš fakultet nalazi. 

Vidimo se na Filozofskom!


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: