Prijemni.rs
Maturang
  • PMC - master i doktorske studije


PMC školovanje

Fakultet za projektni i inovacioni menadžment – PMC nudi najmodernije, akreditovane, master studije iz upravljanja projektima. Ovaj smer Vam omogućava da metode i tehnike upravaljanja projektima primenite u bilo kojoj sferi poslovanja. Bez obzira dali se bavite finansijama, umetnošću, sportom ili informacionim tehnologijama svuda će Vam biti potrebne i korisne veštine organizacije i planiranja. Upravo ova znanja su glavni fokus master studija na PMC fakultetu.

Danas su master studije sve potrebnije i sve veći broj studenata se odlučuje za ovaj korak i nastavak obrazovanja nakon završetka osnovnih studija. Naša master diploma je priznata svuda u svetu! Ne propustite šansu – STUDIRAJTE PROFESIJU BUDUĆNOSTI!

Projektni menadžment
Osnovne studije: 990 EUR/god. – u 12 rata

Informacioni sistemi i razvoj softvera
Osnovne studije: 1.250 EUR/god. – u 12 rata

Mogućnost pohađanja nastave subotom.

Prednosti školovanja na PMC: 

  • Efikasno upravljaj svojim projektima
  • Stekni veštine upravljanja timom 
  • Nauči kako da započneš svoj biznis u IT-ju
  • Napravi aplikaciju po svojoj želji

O PMC fakultetu

Fakultet je 2006. godine osnovao prof. dr Petar Jovanović, dugogodišnji dekan FON-a. Studentima nudimo široko znanje iz upravljanja projektima, kao i iz svih bitnih poslovnih oblasti (ekonomija, menadžment, finansije) i time omogućavamo našim studentima da ubuduće lako menjaju poslove i postanu eksperti u onome što ih najviše zanima. Nudimo kompletan ciklus obrazovanja – osnovne, master i doktorske studije.


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: