Prijemni.rs
Maturang
  • Pripremna nastava za prve Game Art & Animation studije u regionu


20. januara 2018. počinje pripremna nastava za upis prve klase “Game Art & Animation” studenata na SAE Institutu u Beogradu.

SAE Institut

SAE Institut u Beogradu od 2010. godine organizuje kurseve u oblasti audio produkcije, filmske produkcije, animacije i veb dizajna i programiranja. U maju sledeće godine počinje i nov dvogodišnji program obrazovanja “Game Art & Animation”, nakon koga polaznici stiču diplomu Midlseks univerziteta iz Londona.

Tokom pripreme kandidati za upis će naučiti osnove digitalnog crtanja, 2D crtanja i animacije (softveri “Illustration”), osnove 3D modeliranja, kao i savladati osnovne pojmove kao što su “Game Engine”, “Game assets” i “Texturing”.

Program pripreme trajaće dva meseca, a časovi će se organizovati subotom i nedeljom, kako ne bi remetili radnu nedelju maturanata, kojima je uglavnom i namenjen. Cena pripremnog kursa je 420 EUR, ali kurs će biti potpuno besplatan za sve one koji budu sa uspehom završili kurs i upisali studije.

Svoje učešće možete prijaviti najkasnije do kraja godine: http://bit.ly/2iaEgBx

 

BA/BSc (Hons) “Game Art & Animation” program SAE Instituta međunarodno je priznat, traje dve godine i prvi je program u oblasti produkcije video igara u regionu. Program je validiran od strane Middlesex Univerziteta iz Londona, a nakon završetka studija stiče se zvanje “Bachelor of Arts / Science (Hons) Game Art & Animation.

SAE Institute je najveća obrazovna ustanova za kreativne medije u svetu. Pored Njujorka, Londona, Pariza, Dubajia, Melburna i ostalih svetskih metropola, od 2010. godine SAE Institut postoji i u Beogradu. SAE Institut je deo internacionalne edukativne mreže koji nudi Bachelor of Arts/Science Degree Program u partnerstvu sa Middlesex Univerzitetom iz Londona.

SAE Institut

belgrade.sae.edu

Cika Ljubina 8, 3rd floor

t: +381 (0) 11 2626 632

belgrade@sae.edu

SAE Institut


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: