Prijemni.rs
Maturang
  • Prvi sajam obrazovanja Univerziteta u Beogradu


(Preuzeto sa sajta bg.ac.rs - 17.01.2018. )

Sajam je namenjen učenicima završnih razreda srednjih škola i predstavlja pravu priliku da na jednom mestu neposredno od predstavnika fakulteta Univerziteta u Beogradu u direktnom kontaktu i razgovoru, saznaju više o njihovom budućem pozivu.

Sajam obrazovanja Univerziteta u Beogradu

Foto: bg.ac.rs

U cilju promocije kvalitetnog akademskog obrazovanja, predstavnici fakulteta Univerziteta u Beogradu na Sajmu će po utvrđenom rasporedu u amfiteatrima Pravnog fakulteta, predstaviti svoje akademske studije, upoznati maturante sa uslovima studiranja i pomoći im da lakše donesu odluku o svom budućem profesionalnom i životnom pozivu.

Subota i nedelja 27. i 28. januar 2018. godine - Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu, Bulevar kralja Aleksandra 67.

Tokom trajanja Sajma, predstavnici pojedinih fakulteta su prisutni i na štandovima u holu Pravnog Fakulteta, za sve eventualne dodatne informacije koje maturantima mogu biti od značaja.

Prvi sajam obrazovanja okupiće samo fakultete Univerziteta u Beogradu.

Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu pružiće tokom trajanja sajma kroz program „Pripremi se – upiši se“, podršku serijom radionica u razvoju znanja i veština, koja će maturantima biti od značaja pri nastavku obrazovanja ili pri zapošljavanju. Radionice su osmišljene tako da pruže ciljanu pomoć kako da sa više samopouzdanja i informacija dočekaju jun 2018. godine, polaganje prijemnog ispita, iščekivanje rezultata i početak studija.

Sajam je otvoren od 11.00 do 18.00 časova. Ulaz na sajam je besplatan!

Više informacija ovde.


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: