Prijemni.rs
Maturang
  • Sajam obrazovanja i Sajam stipendija u Nišu


11. Međunarodni sajam obrazovanja "Moja karijera - Moj izbor" i Sajam stipendija će se održati 17. i 18. aprila u Nišu.

Studenti

Foto: Pixabay

Preko 40 visokih škola i najuspešnijih privatnih i državnih fakulteta iz Srbije i inostranstva, prezentovaće ponudu najmodernijih vidova obrazovanja na 11. Međunarodnom sajmu obrazovanja "Moja karijera - Moj izbor" u dve sale Doma vojske u Nišu. 

Zbog velikog interesovanja budućih studenata, ove godine će se održati i Sajam stipendija.

U posebnom prostoru Sajma, biće organizovana i prateća dešavanja - besplatne kreativne radionice, prezentacije fakulteta, promocije knjiga, a Sajam će pratiti i okrugli stolovi i tribine različitih tematika.

Pored fakulteta i visokih škola  svoj rad  će, kao vid neformalnog obrazovanja, prezentovati i agencije koje se bave edukacijom iz oblasti učenja stranih jezika, škole računara, socijalnih veština, tehnika pregovaranja, marketinga, PR, menadžmenta, računovodstva…


Kreativne radionice

Sajam će pratiti i besplatne radionice na sledeće teme:

Koje su meke veštine  Vaša veza za posao, Brzo čitanje; Emocionalna inteligencija;  Strah od  javnog nastupa; Menadžment organizacije događaja; Pisanje CV; Aktivno traženje posla; Uživo sa Life coach-em - kako da prevaziđete razvojne probleme i budete uspešni.

 

Galerija uspešnih

Poseban deo Sajma biće posvećen promociji najboljih učenika koji su osvajali medalje na republičkim i međunarodnim takmičenjima. U Galeriji će biti predstavljeni najbolji studenti koji su osvajali nagrade, kao i mlade kompanije kao primeri dobre prakse.

 


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: