Prijemni.rs
Maturang
  • Samo na ITAcademy: BESPLATAN kurs HTML-a, CSS-a i JavaScripta za maturante


Zbog velike zainteresovanosti mladih da se bave IT delatnostima i zakorače u najplaćeniju oblast današnjice, ITAcademy je odlučila da specijalno za maturante organizuje potpuno besplatan kurs HTML-a, CSS-a i JavaScripta i omogući im da naprave svoj prvi korak ka cenjenom IT svetu!

Kurs počinje 10. januara i održavaće se u najmodernije opremljenim računarskim laboratorijama na ITAcademy u Beogradu. Na taj način ćete imati priliku da svoja prva IT znanja usvojite direktno od iskusnog IT stručnjaka.  

Zato, ako ste završna godina srednje škole, a zainteresovani ste za perspektivan IT svet i želite da postanete visokoplaćeni IT stručnjak, potrebno je da što pre pošaljete svoju prijavu preko ove stranice

Za pohađanje kursa nije vam potrebno nikakvo predznanje, već samo vaša želja da ovaj raspust iskoristite na najbolji mogući način i uverite se da je IT karijera baš za vas! 

Programiranje – najperspektivnije zanimanje današnjice i budućnosti

Svi maturanti će uskoro morati da donesu jednu od najvažnijih životnih odluka, koja se tiče izbora oblasti u kojoj će nastaviti svoje obrazovanje, a ITAcademy organizuje ovaj besplatni kurs kako bi im tu odluku umnogome olakšala.

Odlična zarada, zagarantovan posao, freelance ponude, rad od kuće i fleksibilno radno vreme i neprestano napredovanje samo su neke od pogodnosti koje vas čekaju u IT poslu. Osim toga, IT stručnjaci koji se bave programiranjem mogu se pohvaliti i odličnom zaradom, koja iznosi i preko 2.000 evra mesečno.

Upravo iz tog razloga ovaj besplatni kurs predstavlja idealnu priliku za sve maturante da savladaju prva IT znanja. Imaćete priliku da se na interesantan i zabavan način upoznate sa tehnologijama HTML-a i CSS-a, kao i sa osnovnim konceptima JavaScripta, i saznate zašto su baš web developeri toliko traženi. 

ITAcademy – najbolje mesto da započnete profitabilnu IT karijeru

Pored toga što će ovaj besplatni kurs biti vaša ulaznica u IT svet, omogućiće vam i da steknete čvrstu osnovu za dalje usavršavanje, koje možete nastaviti na ITAcademy na odseku koji vama najviše odgovara

Inače, ono po čemu se školovanje na ITAcademy izdvaja jeste usvajanje znanja uz jedinstvenu metodologiju – „Arhitekturu saznanja” – koja vam omogućava da za samo godinu dana steknete četvorogodišnje veštine. Ova obuka se ne bazira na teoriji, već na praktičnim znanjima i veštinama koje ćete usvojiti direktno od iskusnih predavača, koji imaju uspešne karijere u IT sektoru. 

Takođe, na ITAcademy dobijate i mogućnost besplatnog doživotnog usavršavanja, čak 100 besplatnih sati za rad u IT hubovima, usavršavanje engleskog i nemačkog jezika za saradnju sa inostranim klijentima, kao i mogućnost obavljanja stručne prakse i zaposlenje u internacionalnim kompanijama preko Centra za razvoj karijere.

A činjenicu da vas čeka zabavno školovanje koje vas priprema za visokoplaćene poslove u rekordnom roku potvrdili su i brojni polaznici ITAcademy, koji već uveliko grade svoje uspešne karijere širom sveta

Siguran dokaz vaše stručnosti i prednost prilikom zapošljavanja predstavljaće i međunarodno priznati sertifikati, kao što su Cambridge, Oracle, Zend, Microsoft, Autodesk, Adobe i drugi, koje možete steći besplatno nakon uspešno završenog školovanja.

Broj mesta je ograničen! Prijavite se na vreme

Ako se i dalje pitate da li je pravo vreme da napravite svoj prvi korak ka IT svetu, ne oklevajte, već pošaljite svoju prijavu i ne propustite priliku da potpuno besplatno steknete veštine iz oblasti programiranja i web dizajna!

Podsećamo vas da je broj mesta strogo ograničen i da će samo najbrži među vama imati priliku da ovaj besplatni kurs HTML-a, CSS-a i JavaScripta pohađaju iz najmodernije opremljenih ITAcademy učionica u Beogradu. Prijavite se odmah!


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: