Prijemni.rs
Maturang
  • Sarajevo: Prezentacija Univerziteta Cattolica del Sacro Cuore iz Milana


Via Academica tim i predstavnik Univerziteta Cattolica, Matteo Magnani, održaće besplatno predavanje u Sarajevu o studijskim programima, stipendijama i zaposlenju nakon studija.

Cattolica prezentacija u Sarajevu

Da li ste znali da je Univerzitet Cattolica del Sacro Coure koji ima čak pet kampusa širom Italije jedan od najboljih i najprestižnijih univerziteta sa mnoštvom programa na engleskom jeziku? Da li ste znali da možete studirati čak i osnovne studije medicine na ovom univerzitetu sa dugom tradicijom i renomeom (osnivač je bio sveštenik koji je ujedno bio i doktor medicine, Agostino Gemelli)? Da li ste znali da pored toga postoje programi poput bankarstva, ekonomije, menadžmenta, marketinga, agrikulture, komunikacije i mnogi drugi koji vam garantuju dobra radna mesta i mnoštvo kontakata? Ako ste još uvek zainteresovani i želite da čujete predstavnika ovog univerziteta u vašem gradu onda dođite na besplatno predavanje u Sarajevu 12. februara s početkom u 19h u Networks co-working prostoru!

U ponedeljak, 12. februara 2018. godine će International Admission Officer, predstavnik Univerziteta Cattolica, Matteo Magnani, održati potpuno besplatno predavanje u Sarajevu gde će sa zainteresovanim studentima podeliti sve informacije vezano za studijske programe, uslove upisa, stipendije i zaposlenje nakon studija na Univerzitetu Cattolica del Sacro Cuore. Via Academica mentorski tim će takođe prisustvovati predavanju gde ćemo vam pomoći da shvatite sve korake apliciranja i kao partneri Univerziteta Cattolica ponuditi besplatno naše mentorsko savetovanje svima koji se nakon predavanje odluče da je Univerzitet Cattolica pravo mesto za njihove buduće studije. Apliciranje putem Via Academice stičete pravo na oslobađanje od aplikacione takse u iznosu od 75 EUR, a takođe vam možemo pomoći sa finansijskom dokumentacijom i sa celokupnom aplikacijom na žejlene studije.

Nakon prezentacije, biće održan mali koktel otvorenog tipa gde ćete u neformalnoj atmosferi moći da pitate naš tim mentora i gospodina Matea Magnanija sve što vas zanima, a mi ćemo vam razjasniti svaku nedoumicu, uputiti vas i posavetovati kako da dođete do upisa željenih studija, korak po korak.

Dakle, prijavite se što pre jer je broj mesta ograničen i vidimo se u Sarajevu 12. februara u 19h časova u ulici Skenderpašina 1!

Prijava za predavanje se vrši popunjavanjem kratkog upitnika na linku ovde.

 


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: