Prijemni.rs
Maturang
  • Saznajte kako izgleda najmodernija internacionalna Cambridge i IB škola u Srbiji čiji učenici postižu vrhunske rezultate


International School je najmodernija Cambridge i IB osnovna i srednja škola u kojoj se nastava odvija isključivo na engleskom jeziku, a koju su Cambridge univerzitet, obrazovna organizacija International Baccalaureate i Ministarstvo prosvete akreditovali, tj. ovlastili za sprovođenje inovativnog nastavnog programa. Akreditacija predstavlja garanciju kvaliteta i još jedan dokaz da se u International Schoolu sprovodi najkvalitetnija nastavna praksa po najsavremenijim i svetskim standardima.

Upisom u International School vaše dete dobija sveobuhvatno osnovno i srednje obrazovanje, što predstavlja idealnu osnovu za nastavak školovanja na najprestižnijim domaćim i stranim univerzitetima, budući da ima mogućnost da stekne internacionalno priznate Cambridge i IB diplome.

Najkvalitetnije Cambridge i IB obrazovanje koje otvara vrata svetskih univerziteta

Tajna uspeha International Schoola leži u internacionalnoj transferabilnosti znanja i veština koje njegovi učenici stiču školujući se po internacionalno priznatim kurikulumima. Svi programi koji su dostupni u International Schoolu, među univerzitetima i svetskim poslodavcima prepoznati su kao retki međunarodni kurikulumi koji zaista obezbeđuju globalna znanja. Otuda školovanje u International Schoolu predstavlja ultimativni pasoš koji učenicima omogućava uspešan život i rad u globalnom kontekstu bilo gde na planeti.

Vaše dete može da se školuje na Cambridge programu, koji je dobio akreditaciju od Odeljenja za međunarodne ispite Cambridge univerziteta. Plan i program kreiran je direktno u Cambridge centru za međunarodne ispite i ispunjava najviše obrazovne standarde.

Ako vam nije praktično da vaše dete dolazi na nastavu, ne živite u Beogradu ili želite da vaš srednjoškolac, pored redovne nastave, paralelno pohađa i Cambridge International program i dobije sve kvalifikacije potrebne za sticanje svetski priznatih ICE i AICE diploma, možete se opredeliti za International School Cambridge Distance Learning program.

Možete izabrati i IB Diploma program, koji predstavlja internacionalni program za učenike uzrasta od 16 do 19 godina, izuzetno cenjen od vodećih univerziteta širom sveta. Učenici koji uspešno završe IB Diploma program stiču prestižnu internacionalnu IB diplomu, sa kojom konkurišu na univerzitete širom sveta.

Internacionalno školovanje za najbolje rezultate

U International Schoolu nastava se odvija u futuristički opremljenim prostorijama na Vračaru, u blizini Hrama Svetog Save.

Učenici International Schoola koriste najmodernije uređaje na časovima kako bi što lakše savladali gradivo. Oni testove rešavaju preko laptopa i iPada, domaće zadatke šalju preko onlajn-platforme kreirane samo u tu svrhu, odgovore mogu da dobiju ne samo od profesora već i od robota i Amazon Echo spravice, pojmove koji su im nerazumljivi mogu detaljno da analiziraju kroz Samsung Gear VR naočare, a Google aplikacije svakodnevno koriste u svom radu.

Profesori u International Schoolu lekcije pišu na interaktivnoj tabli ili ih prezentuju na interaktivnom stolu, a još više ih približavaju učenicima koristeći 3D štampač, 3D olovku i 3D skener.

Zašto je International School pravi izbor za vaše dete

Koncipiran kao future-ready school i kao mesto na kome učenici na kreativan i moderan način saznaju svet oko sebe, International School predstavlja veoma inspirativnu sredinu za ambiciozne mlade ljude. U modernom svetu, koji se neprestano menja, neophodno je držati korak sa vremenom i stalno usvajati nova znanja. 

Upravo zbog toga International School je odlučio da napravi najbolji spoj svetskih metodičkih trendova, informacionih tehnologija i nastavnog programa. Časovi su interdisciplinarni, kreativni i inovativni, a učenicima su na raspolaganju brojni edukativni alati i interaktivne aplikacije. Jedinstven nastavni plan i program omogućava učenicima da neprestano napreduju prateći najnovije trendove u edukaciji. Tokom procesa učenja poseban naglasak u edukativnom pristupu stavljen je na pripremu vašeg deteta za uspešnu akademsku i profesionalnu budućnost.

Popunjeno je preko 90% kapaciteta za generaciju 2023/24: Upis na preostala mesta zatvara se 1. septembra

I ove godine International School u Beogradu je među najtraženijim školama u regionu, a u ovom trenutku popunjeno je preko 90% kapaciteta za generaciju 2023/24. Roditelji i učenici su prepoznali ovu školu kao pravi izbor za kvalitetno obrazovanje lidera 21. veka, koji će, zahvaljujući stečenim znanjima i veštinama, moći da odgovore na sve izazove budućnosti. 

Upis na preostala mesta zatvara se 1. septembra. Mesta će biti raspoređena u skladu sa redosledom pristizanja prijava. Ako svom detetu želite da obezbedite mesto u najmodernijoj internacionalnoj Cambridge i IB osnovnoj i srednjoj školi, prijavite se na vreme.


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: