Prijemni.rs
Maturang
  • Stipendija za najbolje!


 

 

Farmaceutski fakultet dodeljuje stipendiju u iznosu od 1.000 evra najboljem kandidatu koji se upiše na prvu godinu integrisanih akademskih studija Farmacija ili Farmacija – medicinska biohemija. Da bi ostvario pravo na stipendiju, kandidat treba da ispuni određene uslove: stipendija se dodeljuje prvorangiranom kandidatu upisanom u junskom upisnom roku.
 
Kandidat mora da ostvari najmanje 90,00 bodova. U slučaju da više kandidata ostvari isti broj bodova, stipendija se deli prema broju kandidata koji su ispunili uslov.
 
Stipendija se dodeljuje u vidu umanjenja iznosa školarine za prvu godinu studija.
 
Link za stipendiju: https://faculty-pharmacy.com/blog/2019/04/stipendija-strukovne-studije/
 
Fakultet dodeljuje stipendiju u iznosu od 200 evra najboljem kandidatu koji se upiše na prvu godinu osnovnih strukovnih studija Zdravstvena nega ili Radna terapija. Da bi ostvario pravo na stipendiju, kandidat treba da ispuni određene uslove: stipendija se dodeljuje prvorangiranom kandidatu upisanom u junskom upisnom roku.
 
Kandidat mora da ostvari najmanje 90,00 bodova.

U slučaju da više kandidata ostvari isti broj bodova, stipendija se deli prema broju kandidata koji su ispunili uslov. Stipendija se dodeljuje u vidu umanjenja iznosa školarine za prvu godinu studija.
 
Link: https://faculty-pharmacy.com/blog/2019/04/stipendija-strukovne-studije/


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: