Prijemni.rs
Maturang
  • Studije rudarstva u Boru


Tehnički fakultet u Boru sastavni je deo Beogradskog univerziteta. Poslednjih godina poznat je po velikom broju stipendija koje dobijaju studenti i posebno po tome što se najveći broj njih zapošljava odmah nakon diplomiranja.

Na studijski program INŽENJERSKI MENADŽMENT ove godine upisuje se 100 studenata na teret budžeta i 20 samofinansirajućih.

Dobri menadžeri uvek su traženi, naročito oni koji poseduju znanja potrebna za vođenje moderne industrije 21. veka. Zato su studenti na prvom mestu. Uslovi studiranja su vrhunski, a naučno-istraživački rad je imperativ.

Inženjerski menadžment je najmladji studijski program na Tehničkom fakultetu u Boru, ali on već više od dve decenije uspešno edukuje kadrove široko prepoznatljive po svojim kompetencijama, po znanju i veštinama iz oblasti upravljanja poslovnim procesima u savremenom tržišnom okruženju. Posebno je važno što se na Tehničkom fakultetu osposobljavaju da u svom menadžerskom poslu primenjuju računare i najsavremenije softvere. Zato je ovaj program podeljen na dva modula: Poslovni menadžment i Informacione tehnologije. Nastavni programi su inovativni i prate najnovija svetska dostignuća, trendove i naučna saznanja. Studenti Tehničkog fakulteta u Boru poznati su i po izuzetnim uspesima u naučno – istraživačkom radu. Više puta su nagradjivani kao najbolji na Univerzitetu u Beogradu, u svojoj grupaciji, kao i od strane Razvojne agencije Srbije. U svakodnevnom radu i nastavi studenti rade na najsavremenijim platformama i softverima iz svojih oblasti: Moodle, HP LIFE, SAP/S4HANA, SAP/ERP, kao i na mnogim drugima.


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: