Prijemni.rs
Maturang
  • TAXIFY – Zanimljiva taksi aplikacija stigla u Beograd


Dragi čitaoci, u Beograd je nedostavno stigla mogućnost da na najbezedniji način putujete taksijem u Beogradu. Gotovo da ne postoji osoba koja nije iskusila ili bar čula o neprijatnosti u taksi svetu.

Naime, sada vam je dostupna jedna estonska aplikacija preko koje možete u par klikova na telefonu, doći do najbezbednijeg, najsigurnijeg taksiste sa komfornim vozilom.

Ova fima je napravila sistem gde samo vozači koji su prošli strogu obuku mogu da budu deo nje,a kad naručite taksi imate sve podatke od vozača (slika, tip vozila i broj telefona taksiste).

Kako da naručite taksi? Veoma jednostavno.

Skinete BESPLATNO aplikaciju (Microsoft, Android, IOS), pokreneš je, aplikacija vas momentalno locira, potvrdite lokaciju  i kliknete “request taxi”, i vozilo stiže u roku od 4-6 minuta.

     

Zamislite da više ne morate da brinete kada naručujete  taksi,  da li je prijatan taksista, da li je neki manijak, da li će da vas “ošuri sa cenom”. A zamisli da ne morate čak ni da zovete i naručujete ili zaustavljate taksi ,nego u par klikova na telefonu dobijete garantovano bezbedno I komforno vozilo sa sa svim informacijama o vozaču I vozilu.

Čak imate i opciju da ocenite vozača, što utiče na njegov rejting, pa vi sad razmislite koliko će da se trudi da bude prijatan i uslužan. A možda vam i da bombone ;)

Stvarno neverovatno! Ova kompanija je pokrenuta od 21-godišnjeg Estonca koju je podržala gigantska kompanija Skype. Pored Estonije, uspešno posluje u Finskoj, Letoniji, Litvaniji, Belorusiji, Gruziji, Meksiku, Holandiji i Češkoj.  Proglašena je za vodeću Taxi buking aplikaciju u Severnoj I Istočnoj Evropi sa preko 500.000 korisnika I 10.000 taksi vozača.

U Beograd su pristigli nedavno i intenzivno rade na tome da pruže transparentnu uslugu i da omoguće baš tebi dovoljno razloga da veruješ Taxify vozilima i vozačima.

Nadamo se će ovo mnogim Beograđanima ulepšati život.

Više informacija na www.taxify.eu/sr.


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: