Prijemni.rs
Maturang
  • Upis nove generacije


 

 

Visoka škola elektrotehnike i računarstva strukovnih studija u školskoj 2020/2021. godini upisuje 700 studenata sa 220 budžetskih mesta u prvu godinu osnovnih strukovnih studija na studijske programe:

 

Audio i video tehnologije

80

Automatika i sistemi upravljanja vozilima

80

Ekološki inženjering

40

Elektronika i telekomunikacije

80

Informacioni sistemi

80

Nove energetske tehnologije

80

Nove računarske tehnologije

140

Računarska tehnika

120

 

Materijal za pripremu prijemnog ispita za upis na osnovne strukovne studije

Zadatke za prijemni ispit iz oblasti matematike kandidati mogu vežbati i pomoću Zbirke zadataka sa prijemnih ispita, koja se može kupiti u skriptarnici Škole.
Video-materijale za pomoć u pripremi za prijemni ispit iz oblasti matematike možete pogledati na našem sajtu.
Zadatke za prijemni ispit iz oblasti osnova informaciono-komunikacionih tehnologija kandidati mogu vežbati pomoću baze pitanja (PDF) koja se nalazi na sajtu.

Kandidati se za prijemni ispit mogu pripremati i korišćenjem online platforme za rešavanje testova, kojoj možete pristupiti na linku.

Dani otvorenih vrata 

Visoka škola elektrotehnike i računarstva strukovnih studija poziva maturante srednjih škola na druženje u okviru Dana otvorenih vrata, radnim danima od 1. 6. do 14. 6. 2020. godine,  u terminu od 10:00 do 17:00. Ukoliko želite da saznate nešto više o studijskom programu za koji ste zainteresovani, da posetite laboratorije u kojima se odvija nastava, predstavnici studijskih programa biće vam na raspolaganju. 

Visoka škola elektrotehnike i računarstva strukovnih studija u školskoj 2020/2021. godini upisuje 102 studenta u prvu godinu master strukovnih studija na studijske programe:
 

Elektrotehničko inženjerstvo

34

Multimedijalno inženjerstvo

34

Računarsko inženjerstvo 

34

 

Vojvode Stepe 283, Beograd

email: upis@viser.edu.rs

Kontakt: 011/24-71-099

www.viser.edu.rs 

Instagram

Facebook


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: