Prijemni.rs
Maturang
  • Upoznajte profesore državnog Ekonomskog fakulteta Novosadskog univerziteta


 

Dragi budući brucoši,

Profesori Ekonomskog fakulteta iz Subotice i Novog Sada držaće stručna predavanja za vas u periodu od 15. do 30. 4. 2021. putem platforme „Zoom”. Vaše je samo da odaberete temu koja vas interesuje. Više detalja pogledajte ovde.

Za polaganje prijemnog ispita na ovom fakultetu (koji možete pohađati u Subotici, Novom Sadu ili Bujanovcu) birate bilo koja 2 od 5 ponuđenih predmeta (Osnovi ekonomije, Poslovna ekonomija, Matematika, Filozofija sa logikom, Informatika). Zbirka za pripremu prijemnog ispita obuhvata po 100 pitanja iz svakog predmeta (spremate dakle 200), a na prijemnom ispitu dobićete 20 pitanja identičnih kao u zbirci. Pored toga, imamo video pripremnu nastavu, na kojoj naši nastavnici i saradnici prolaze kroz pitanja iz svakog predmeta.

Zbirka za pripremu prijemnog ispita nalazi se na sajtu Ekonomskog fakulteta u Subotici. Sve što je potrebno da biste joj pristupili jeste da napravite nalog na način koji je objašnjen na sajtu.

Kada kreirate nalog, takođe možete pristupiti pripremnoj nastavi koja se odvija digitalnim putem, i to na elektronskoj platformi za učenje.

U slučaju da vas nešto dodatno interesuje, možete posetiti sajt fakulteta – Za buduće studente.

Sa nama možete kontaktirati i putem:


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: