Prijemni.rs
Maturang
  • Useljavanje prvih studenata u studentski dom Univerziteta Edukons


(Preuzeto sa sajta Radio 021 - 07.09.2015. )

(Preuzeto sa sajta Radio 021 - 07. 09. 2015. )

Novoizgrađeni studentski dom Univerziteta Edukons u Sremskoj Kamenici, krajem meseca primiće svoje prve stanare.

educons

Pripreme u univerzitetskom kampusu pred samo otvaranje doma su u toku, a studentske sobe su u potpunosti opremeljene nameštajem.
Dom raspolaže sa 50 prostranih jednokrevetnih i dvokrevetnih soba, a svaka od njih ima krevet, radni sto, garderober i što je studentima najvažnije, ima svoje kupatilo i dobro opremljenu kuhinju. Pozicioniran na dobroj lokaciji, studenstki dom će u punom kapacitetu moći da useli 100 studenata.
Prema rečima izvršne direktorke Univerziteta Edukons, Gordane Brljak, ovaj dom predstavlja prvi primer takve vrste kada je u pitanju privatno visoko školstvo u regiji Zapadnog Balkana.

educons

"Trudili smo se da kroz izuzetna ulaganja u potpunosti kreiramo viši nivo studentskog standarda koji ne zadovoljava isključivo potrebe smeštaja, već pruža mogućnosti za boravak i učenje u zdravom, dinamičnom i kreativnom okruženju. Zadovoljni smo rezultatom i sa još većim zadovoljstvom očekujemo studente koji su se prijavili", kaže ona za 021.
Posebnu pogodnost predstavljaju raznovrsni prateći sadržaji koji na funkcionalan i komforan način izlaze u susret potrebama mladih ljudi. Tako je budućim stanarima na raspolaganju besplatan parking, vešernica, studentski kafe-restoran, besplatan wireless, prostorije za druženje i učenje, pošta, fotokopirnica, ali isavremeno opremljen fitnes i spa centar.
Studentski dom Univerziteta Edukons otvoren je za sve mlade ljude koji svoj studentski život planiraju da provedu u Novom Sadu, nezavisno od toga koji će fakultet upisati. Za one koji studiraju na nekom od fakulteta Univerziteta Edukons, biće odobren popust od 10 odsto na školarinu i na troškove stanovanja, a plaćanje se može realizovati u 12 mesečnih rata.
Cena boravka u domu uključuje sve režije i iznosi 130 evra mesečno.


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: