Prijemni.rs
Maturang
  • Uz „Putokaze“ do budućeg znanja


Međunarodni sajam obrazovanja „Putokazi“ biće održan 9. i 10. marta, u Hali „ Master“, u godini kojoj Novosadski sajam obeležava vek postojanja.

Foto: Novosadski sajam

Sajam obrazovanja namenjen je pre svega učenicima završnih razreda osnovnih i srednjih škola. Okuplja institucije koje predstavljaju više od 500 obrazovnih profila, odnosno daje sveobuhvatnu ponudu srednjeg, višeg i visokog školstva u našoj zemlji, upotpunjenu ponudom srednjih škola i fakulteta iz inostranstva.

„Putokazi“ su prilika da se predstave inovativne metodologije u obrazovanju i održe stručne tribine posvećene reformama obrazovnog sistema.

Foto: Novosadski sajam

Posetiocima se pruža uvid, kako u profile državnih, tako i privatnih obrazovnih institucija. Aktuelne teme koje najviše interesuju buduće srednjoškolce i brucoše su novine iz oblasti obrazovanja u Srbiji, informacije o stipendijama, sve o polaganju državne mature, dualno obrazovanje...

U susret Sajmu obrazovanja, stručna komisija Novosadskog sajma će ocenjivati kvalitet vaspitno- obrazovnih ustanova i najboljima uručiti priznanja.

Foto: Novosadski sajam

Paralelno sa Međunarodnim sajmom obrazovanja „Putokazi“, od 7. do 13. marta, biće održani Međunarodni sajam knjiga i 27. međunarodna izložba umetnosti „Art Expo“.

Ulaz se neće naplaćivati.

Za više informacija, posetite nas na sajtu www.sajam.net


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: