Prijemni.rs
Maturang
  • Vaše dete nije upisalo srednju školu koju želi? To su, u stvari, odlične vesti


Mala matura je prošla, a vaše dete nije upisalo srednju školu koja je bila prva na njegovoj listi želja. Muči vas i to da li će upisati školu koja ga ne zanima, u demotivišućem okruženju, koje će uništiti njegove potencijale? Ali zašto da vaše dete uništi čitavu budućnost zbog trenutne treme, loše koncentracije, jednog propuštenog pitanja?

Odahnite. Vaše dete je napravilo grešku, i to potpuno opravdano, ali ne na prijemnom ispitu, već onda kada je na red došlo sastavljanje liste želja.

Kako sada to? Vaše dete jednostavno nije imalo izbora, jer škola koja je za njega najbolja nije ni bila na spisku.

Loše vesti su zapravo odlične

Izreka „ko zna zašto je to dobro” nikada brže nije pokazala svoju istinitost. Umesto brige o tome u kojoj školi će vaše dete provesti naredne četiri godine, slobodno se radujte – budućnost mu se već sada osmehuje u Savremenoj.

Najsavremenija Kembridž gimnazija u Srbiji ostavila je 5 mesta za male maturante koji nisu upisali željenu školu ili jednostavno žele da odmah osiguraju uspešnu budućnost.

Samo njih petoro će dobiti jedinstvenu priliku da po povlašćenim uslovima upisa postanu savremeni gimnazijalci i ostvare popust na cenu školovanja, ali samo ako se prijave do 3. jula do ponoći.

Prijavite se ODMAH

Školovanje po programu uglednog Univerziteta u Kembridžu nije rezervisano samo za decu čiji roditelji imaju novca da im to priušte, a ovom prilikom Savremena gimnazija je to još jednom potvrdila. Prijavom do 3. jula obezbedićete svom detetu školovanje za samo 406  evra mesečno.

Mali maturanti koji se prijave do 3. jula ili do popune mesta mogu da ostvare popust za školarinu na Nacionalnom ili Kombinovanom Cambridge programu, zavisno od toga da li žele da uče na srpskom ili engleskom jeziku.

Obezbedite svom detetu sigurnu i uspešnu budućnost. Pružite mu obrazovanje po najvišim svetskim standardima i rad u kreativnom i inovativnom okruženju, uz svakodnevno korišćenje najsavremenije tehnologije, koji će mu pomoći da stekne praktična znanja i veštine i tako ostvari sve svoje potencijale.

Požurite i prijavite se što pre!

Ne dozvolite da vaš mali maturant dobije bilo šta manje od najboljeg! Napravite prvi korak ka uspešnoj budućnosti svog deteta.
 


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: