Prijemni.rs
Maturang
  • VISOKA POSLOVNA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA NOVI SAD: KONKURS ZA UPIS NA MASTER STRUKOVNE STUDIJE


 
Visoka poslovna škola strukovnih studija u Novom Sadu akreditovana je visokoškolska institucija sa tradicijom dugom 60 godina u kojoj studenti stiču korisna, kreativna i aktuelna znanja. Trenutno je otvoren konkurs za upis na master studije. 

Više informacija možete dobiti preko linkova ili ako zapratite našu Facebook stranicu.

Na master studijama Visoka poslovna škola strukovnih studija u Novom Sadu upisuje 50 studenata na studijski program:

  • Međunarodno poslovanje i finansije.

ZAŠTO STUDIRATI NA VPŠ-U?

  • Obuči se kroz stručnu praksu atraktivnih kompanija: Erste Bank a. d., Societe Generale Srbija, Dunav osiguranje d. o. o., Grand Motors d. o. o. i dr.
  • Uči u malim grupama kroz interaktivnu nastavu i sa pristupačnim profesorima.
  • Studiraj u kampusu u Novom Sadu i iskoristi sve pogodnosti za studente (domovi, menza, stipendije i tako dalje).
  • Iskoristi povoljne školarine.

Savremen pristup obrazovanju. Osim predavanja i vežbi, nastava podrazumeva izradu studija slučaja, upotrebu novih tehnologija u nastavi, gostovanja stručnjaka iz privrede, debate, seminare, projektne zadatke i praktične radove. Cilj je da studenti u prijatnoj atmosferi steknu neophodne veštine i razviju analitičko i kritičko mišljenje.

Praksa i razvijanje poslovnih veština. Studenti Visoke poslovne škole u Novom Sadu brzo nalaze zaposlenje, između ostalog, zahvaljujući i praksi u preduzećima sa kojima škola sarađuje, kao što su: Erste bank a. d., Dunav osiguranje d. o. o., ComData, Execom, Univerexport… Više od 35.000 diplomiranih studenata danas je u bankama, osiguravajućim društvima, revizorskim kućama, investicionim fondovima, turističkim kompanijama ili u vladinim organizacijama. Veliki broj menadžera, preduzetnika, šefova računovodstva i dizajnera softvera sticao je svoja znanja u ovoj školi.

Kontakt:
Adresa: Vladimira Perića Valtera 4, 21000 Novi Sad 
Telefon: 021/48-54-000
Email: studentska@vps.ns.ac.rs
Facebook
 


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: