Prijemni.rs
Maturang
  • Visoka poslovna škola strukovnih studija u Novom Sadu - Tvoj prvi korak ka uspešnoj karijeri


Visoka poslovna škola strukovnih studija u Novom Sadu je akreditovana visokoškolska institucija sa tradicijom dugom preko 60 godina u kojoj studenti stiču korisna, kreativna i aktuelna znanja. 

Na osnovnim studijama Visoka poslovna škola strukovnih studija u Novom Sadu realizuje sledeće programe (više informacija na linkovima ispod): 

Škola takođe nudi i program studiranja na daljinu:

Na master studijama Visoka poslovna škola strukovnih studija u Novom Sadu realizuje sledeći program:

Trenutno je otvoren konkurs za upis na I godinu osnovnih strukovnih studija za 560 studenata. Podnošenje prijava za na konkurs je 22, 23. i 24. juna 2022. od 8 do 14 časova.

Prijemni ispit će se polagati 29. juna 2022. godine. Više informacija o upisu, uslovima, prijemnom ispitu i rokovima moguće je dobiti na sledećem linku. Zbirka zadataka za pripremu prijemnog ispita dostupna je ovde.

Osnovne informacije za upis na master studije dostupne su na linku, dok je Zbirka zadataka za pripremu prijemnog ispita za master studije dostupna ovde.

Više informacija možete dobiti uvidom u Informator za 2022. godinu, na sajtu Škole ili ako zapratite našu Facebook ili Instagram stranicu

Zašto studirati na VPŠ?

  • Obuči se kroz stručnu praksu u atraktivnim kompanijama kao što su: ERSTE Bank AD, ComData, hoteli (Premier aqua, hotel Tornik), Turistička organizacija Vojvodine, Fond Evropski poslovi APV i druge organizacije
  • Uči u malim grupama kroz interaktivnu nastavu i sa pristupačnim profesorima
  • Završi studije za 3 godine i zaposli se ili nastavi studije na Master studijskom programu
  • Studiraj u kampusu u Novom Sadu i iskoristi sve pogodnosti za studente (domovi, menza, stipendije, itd.)
  • Iskoristi budžetska mesta i povoljne školarine

Škola neguje savremeni pristup obrazovanju - Osim predavanja i vežbi nastava podrazumeva izradu studija slučaja, upotrebu novih tehnologija u nastavi, gostovanja stručnjaka iz privrede, debate, seminare, projektne zadatke i praktične radove. Cilj je da studenti u prijatnoj atmosferi steknu neophodne veštine i razviju analitičko i kritičko mišljenje.

Posebna pažnja posvećena je praksi i razvijanju poslovnih veština -  Studenti Visoke poslovne škole u Novom Sadu brzo nalaze zaposlenje između ostalog i zahvaljujući praksi u preduzećima sa kojima škola sarađuje. Više od 35.000 diplomiranih studenata danas je u bankama, osiguravajućim društvima, revizorskim kućama, investicionim fondovima, turističkim kompanijama ili u vladinim organizacijama. Veliki broj menadžera, preduzetnika i  ljudi sa značajnim profesionalnim uspehom su svoja znanja sticali u ovoj školi, a danas su deo Alumni asocijacije Visoke poslovne škole strukovnih studija.

Kontakt:

Adresa: Vladimira Perića Valtera 4, 21000 Novi Sad 
Telefon: 021/485-4000
Email: studentska@vps.ns.ac.rs
Facebook
 


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: