Prijemni.rs
Maturang
  • Volonterski poziv


Voliš da govoriš i usavršavaš strane jezike? Interesuješ se za studiranje u zemlji i inostranstvu i želiš da saznas nešto više o pripremama za svoj omiljeni fakultet? Budi deo  organizacionog tima 17. EDUfair-a i nađi svoje mesto učešćem na najvećem događaju posvećenom obrazovanju u Srbiji. 

 

Interal Edu organizuje 17. EDU Fair , 6. i 7. marta u Belexpocentru na Novom Beogradu. Na jednom mestu okupiće se preko 90 institucija: fakulteta, kulturnih centara, ambasada, jezičkih letnjih kampova, srednjih škola i internata  iz čak 13 zemalja (Luksemburg, Hrvatska, Slovenija,SAD, Kanada, Nemačka, Austrija,Grčka, Velika Britanija, Švajcarska, Mađarska , Francuska, i Srbija).

Otvaramo konkurs za volontiranje za  sve ambiciozne i odgovorne studente sa znanjem stranih jezika za poziciju asistenta prevodioca. Za sve koji su voljni da učestvuju i tokom dva dana daju doprinos ovom projektu, unaprede svoje jezičke sposobnosti, uspostave kontakte i osvoje sertifikat o učešću, mogu se prijaviti do 29. februara 2020. na info@integraledu.rs ili onlajn:
 

                                                                                PRIJAVITE SE ONLAJN>>

Učešće u ovom projektu pomoći će ti da unaprediš svoje komunikacione  veštine i uspostaviš kontakte sa stručnjacima iz sfere obrazovanja. Pored toga, imaćeš priliku da saznaš nešto više o trendovima obrazovanja u svetu, nastavku studija i karijernim mogućnostima.
Ukoliko se pronalaziš u opisu teksta ovo je mesto za tebe! Klikni na EDufair.rs, budi u toku i informiši se o tome ko dolazi! Možda pronađeš i svoj budući fakultet.

Naravno, ne zaboravite da pozovete svoje prijatelje na EDUfair!
 

Prijavite se onlajn da biste dobili besplatnu kartu >>

 

Preporučujemo da se prijavite onlajn što pre kako biste izbegli čekanje pri ulazu na EDUfair!


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: