Prijemni.rs
Maturang
  • ZA SVE KOJI PRIPREMAJU PRIJEMNI: Besplatna aplikacija koja olakšava učenje


(Preuzeto sa sajta Kurir - 18.01.2021. )

Sve koji spremaju prijemni ispit za fakultet obradovaće vest da sada mogu da rešavaju testove putem besplatne aplikacije za mobilne uređaje.

Aplikacija Maturang omogućava mladima koji razmišljaju o upisu studija da se na interesantan način pripreme za prijemni ispit.

Spremanje za prijemni ispit - gde god se nalazili

Uz Maturang aplikaciju, testove je moguće rešavati u svim prilikama, bilo kada, bilo gde. Sada korisnici mogu i da se u pokretu spremaju za upis. Nisu potrebne velike pripreme, dovoljno je aktivirati aplikaciju na telefonu ili tabletu.

Maturang je kreiran kako bi se budućim studentima pomoglo da se što lakše pripreme uz pomoć testova koji se rešavaju putem aplikacije. Na ovaj način se izlazi u susret mladima koji najlakše funkcionišu uz mobilni telefon.

U okviru aplikacije svaka visokoškolska ustanova ima svoj profil u okviru kog se nalaze sve informacije potrebne za polaganje prijemnog ispita. Testovi koji se nalaze u aplikaciji su dostupni za preko 250 fakulteta i visokih škola.

Maturang aplikacija nudi veliki izbor testova

Baza sadrži preko 7000 pitanja iz 22 oblasti i u potpunosti simuliraju test na prijemnom ispitu. Namera ovih testova je da vam pruži okvirnu sliku o trenutnom znanju kandidata kako ne bi bilo neprijatnih iznenađenja na samom testu.

Odlična pogodnost za sve korisnike je mogućnost visokoškolskih ustanova da se putem Maturang aplikacije obrate targetiranoj grupi budućih studenata koji se interesuju za određeni fakultet ili oblast studija.

Najbolje od svega je što je Maturang aplikacija za spremanje za prijemni ispit potpuno besplatna! To znači da ne postoji nijedna prepreka da na vreme krenete da se spremate za upis na fakultet ili stručnu školu.

Aplikaciju možete preuzeti preko APP STORE ili PLAY STORE prodavnica. 

Takođe, možete preuzeti uputstva za Android aplikaciju i IOS aplikaciju. 


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: