Prijemni.rs
Maturang
  • Zakoračite u posao budućnosti: Upišite osnovne studije Informacionih tehnologija


Želite da se po završetku fakulteta lako uključite u savremeni način poslovanja?

Fakultet društvenih nauka nudi vam posebnu mogućnost da se kroz osnovne studije Informacionih tehnologija brzo prilagodite digitalnim i inovativnim trendovima u poslovanju.

Program osnovnih akademskih studija Informacione tehnologije je interdisciplinarni četvorogodišnji program (240 ESPB) koji ima za cilj da studentima pruži znanja kako iz oblasti informacionih tehnologija tako i iz oblasti društveno humanističkih nauka i time razvije kod njih kompetencije i praktične veštine neophodne za izdvajanje na tržištu rada.

Zašto Fakultet društvenih nauka?

Spoj teorije i prakse: Studijski program oslanja se na inovativan pristup studentima, gde se kroz praktičan rad može utvrditi naučeno gradivo.

Rad u malim grupama: Broj slobodnih mesta na godišnjem nivou za ovaj program je 20 studenata što omogućava profesorima ličan pristup prema svakom studentu i apsolutnu posvećenost.

Bogat društveni život na fakultetu: Fakultet društvenih nauka može se pohvaliti širokim spektrom vannastavnih aktivnosti poput panela, diskusija, međunarodnih studentskih radionica, izložbi, različitih kulturnih aktivnosti itd.

Studirajte uz posao: Školovanje na našem fakultetu osmišljeno je tako da možete uskladiti sve svoje obaveze sa studijama.

Pridružite nam se:

Prijavite se na osnovne akademske studije Informacionih tehnologija na Fakultetu društvenih nauka i postanite profesionalac u ovoj perspektivnoj i profitabilnoj oblasti.

Više informacija o programu, upisu i rokovima možete pročitati klikom na LINK.

Takođe, sve dodatne informacije možete dobiti i pozivom na broj 011-77777-00.

Iskoristite aktuelni popust i ne propustite priliku da zakoračite u avanturu ka uspešnoj karijeri!
 


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: