Studijski program - Pekar
Podaci o studijskom programu
Kategorije na sajtu: Poljoprivreda ,
Vrste studija: Strukovne
Vežbaj online: Pokreni vežbu
Gradovi: Novi Sad
Obavlja pripremu adekvatnih sastojaka za izradu ručne ili mašinke proizvodnje. Proizvedeno testo sortira na limenu površinu i prenosi u peći nakon čega vrši nadzor samog pečenja peciva i u skladu sa potrebama podešava temperaturu, vlažnost i dužinu procesa. Pripremljeno pecivo uklanja iz peći uz pomoć posebnih lopata i bavi se daljom pripremom za isporuku ovih artikala. Rad se uglavnom obavlja pri uspravnom položaju tela u unutrašnjem ambijentu pri promenljivoj vlažnosti i temperaturi vazduha.
Vesti o studiranju
-
Najbolji izbor za dobru zaradu i uspešnu karijeru - Studirajte IT!
Jedna od oblasti koja poslednjih godina doživljava neverovatan rast i razvoj jesu informacione tehnologije (IT). Ova industrija postala je srce moderne ekonomije i nezamenjiv deo našeg svakodnevnog života, što je…
26.09.2023 -
Poslednja prilika za upis na ITS: Postanite deo najtraženije IT škole u regionu
Pred sam početak nove akademske godine stižu odlične vesti za sve buduće brucoše koji se još uvek nisu upisali na fakultet: na Visokoj školi strukovnih studija za informacione tehnologije –…
19.09.2023 -
Treći upisni rok - Budžet je zagarantovan MATF
Prijave za upis na osnovne akademske studije na Matematičkom fakultetu u trećem upisnom roku počinju 16. septembra 2023. godine.
14.09.2023
Saveti za polaganje prijemnog
-
Najbolje pripreme za upis na fakultet
Kvalitetne pripreme za prijemni ispit su izuzetno bitne kako biste upisali fakultet koji želite. Da biste na prijemnom ispitu prošli onako kako želite, neophodno je napravite dobar plan.
-
Ovo su zlatna pravila efikasnog učenja
Uspešno učenje nije privilegija genijalnih ljudi. Oni koji uče uspešnije samo primenjuju određene metode, tehnike i taktike.
-
Devet fraza koje pametni ljudi izbegavaju u razgovoru
Svima se dešava da kažu nešto što drugi pogrešno protumače. Razumevanje skrivenih značenja zahteva socijalnu svest, sposobnost da se razumeju emocije i iskustvo