Prijemni.rs
Maturang
  • 30% više interesanata na Saobraćajnom fakultetu u Beogradu


Na Saobraćajnom fakultetu Univerziteta u Beogradu se u prvom upisnom roku na Osnovne akademske studije u školskoj godini 2016/2017, prijavilo 709 kandidata za polaganje prijemnog Ispita iz Matematike. 

Prosečna ocena svih prijavljenih kandidata je 4,36. Ovo je rast interesovanja od 30% u odnosu na prethodnu godinu, studenata za saobraćajno  inženjerstvo i atraktivne savremene probleme bezbednosti, menadžmenta, projektovanja, održavanja, procene vrednosti, osiguranja saobraćajne infrastrukture i saobraćajnih sredstava, koji su specifični za drumski, vazdušni, železnički i vodni saobraćaj i transport.  

Pored toga, veliko interesovanje su pokazali učenici iz beogradskih gimnazija i tehničkih škola širom Srbije i regiona, za logistiku i telekomunikacije. Visoka prosečna ocena svih studenata prijavljenih za polaganje prijemnog ispita, pokazuje samo da su kvalitetni srednjoškolci otkrili Saobraćajni fakultet kao svoj centar obrazovanja koji će ih pripremiti za buduću profesiju, koja je aktuelna na svim kontinetima.

U ponedeljak 27.6.2016. godine u 15h je polaganje Primenog ispita iz Matematike na Saobraćajnom fakultetu.

Svim budućim brucošima želimo uspeh i odlične rezultate. 

 


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: