Prijemni.rs
Maturang
  • Novoakreditovani master strukovni program na ICEPS-u!


Otvoren upis za 2023/2024. god. na master program Menadžment u zdravstvu  - postani najtraženiji menadžer u zdravstvu!

Beograd, 02. jun - Ukoliko želite da usvojite kvalitetno i praktično znanje u oblasti menadžmenta u zdravstvu, da budete spremni i dobro obučeni za adekvatan, efikasan i efektivan rad ili upravljanje u zdravstvenim ustanovama, ICEPS master program Menadžment u zdravstvu je pravi izbor! 

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je master strukovni program Menadžment u zdravstvu (120 ESPB) akreditovan od strane Nacionalnog tela za akreditaciju i obezbeđenje kvaliteta u visokom obrazovanju (NAT).

- Željno očekivana akreditacija jednog od najtraženijih programa dolazi u pravi čas! Ovaj pažljivo kreirani program donosi neophodna znanja i poslovne veštine budućim strukovnim master menadžerima. Osim dobijenog znanja i prenesenog iskustava naših nastavnika od kojih mnogi imaju višegodišnja praktična iskustva u vođenju poznatih i priznatih zdravstvenih ustanova širom Srbije, ali i gostujućih nastavnika – poznatih imena u svetu medicine, studenti će sticati i neophodnu sigurnost u odgovornom postupanju, sopstvenom kritičkom stavu, poslovnim veštinama, timskom radu, ali i upravljanju zdravstvenim ustanovama. Zato otvaramo vrata svim zainteresovanim studentima za ovaj novi program i pozivamo ih da postanu deo prve generacije ICEPS strukovnih menadžera u zdravstvu. – Uprava ICEPS-a.

Osnovni cilj master programa jeste što bolja priprema studenata za poziv koji, između ostalog, uključuje i strateško planiranje, upravljanje organizacijom i rukovođenje kratkoročnim ili dugoročnim ciljevima kako bi svojim veštinama i efikasnim radom pozitivno uticali na njeno funkcionisanje, bilo da je reč o primarnoj, sekundarnoj ili tercijarnoj ustanovi zdravstvene zaštite. 

Da bi zaista bili pripremljeni za realni posao ili da bi usavršili već postojeće znanja, pomoći će:

  1. nova znanja iz oblasti menadžmenta (Osnovi organizacije, Strategijski menadžment i poslovno planiranje, Menadžment ljudskih resursa u zdravstvu...), ekonomije (Osnovi ekonomije, Upravljanje finansijama u zdravstvu...) i marketinga (Marketing zdravstvenih ustanova , Upravljanje odnosima sa javnošću, Upravljanje komunikacijama sa novinarima...)
  2. poslovne veštine (Tehnike pregovaranja, Veštine prezentacije, Razvoj karijere zaposlenih i coaching, Organizacija vremena...)
  3. poznavanje propisa (Zdravstveno zakon, odavstvo sa naglaskom na pravima pacijenta, Javno zdravlje...)
  4. razmena mišljenja koja se na ICEPS-u ostvaruje kroz otvorene diskusije nakon predavanja, radionice, analize slučajeva iz prakse ili aktuelnih dešavanja u zdravstvu...

Detaljniji nastavni plan i program možete pogledati na linku, a na ICEPS sajtu i društvenim mrežama videti neke od njihovih ili gostujućih predavača koji će pokušati da vam vreme izdvojeno za stručno obrazovanje učine što korisnijim.

Dobro došli na ICEPS, dobro došli na mesto praktičnih znanja...

Mi imamo plan za sutradan, proverite zašto!
 


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: