Prijemni.rs
Maturang
  • Upoznajte Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu!


Upoznajte vodeći fakultet u svojoj oblasti u regionu sa tradicijom od 84 godine koji stremi da motiviše talentovane studente. Ova visokoobrazovna ustanova iz oblasti ekonomije, statistike i biznisa ostvaruje saradnju sa više od 500 kompanijama koje nakon završenih studija zapošljavaju mlade i ambiciozne ljude koji žele da napreduju u ovoj oblasti u okviru projekta ,,Prvi i pravi posao“. Nakon završenih akademskih studija sa prosečnom ocenom iznad 8,5 jedna kod partnerskih kompanija u roku od tri meseca zapošljava studente koji svoje teoretsko znanje primenju u praksi.

Kao deo evropskog prostora visokog obrazovanja, imamo studijske programe koji su usklađeni sa Bolonjskom deklaracijom i koji su uporedivi sa programima prestižnih svetskih univerziteta i kompatibilni sa potrebama tržišta rada. 

Pozivamo sve zainteresovane srednjoškolce koji žele da saznaju više o fakultetu, upisu, prijemnom ispitu, vannastavnim aktivnostima i dobiju odgovore na mnoga pitanja da nam se pridruže na online prezentaciji „Otvorena vrata”, koja će biti organizovana u petak, 30. oktobra, od 14 časova. Pored ovog termina, prezentacija će biti organizovana online svakog prvog i poslednjeg petka u mesecu do maja 2021.
 
Link za pristup potražite na sajtu Ekonomskog fakulteta.

Otkrijte vaše mogućnosti koje dobijate upisom na Ekonomski fakultet i saznajte informacije koje su vam neophodne kako biste napravili prvi korak ka budućnosti kakvu želite. 

Budite i vi deo uspešnih budućih poslovnih ljudi koji postižu ciljeve! 


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: