Preuzmi Maturang aplikaciju
   


Školarina

Visoka poslovna škola strukovnih studija Leskovac upisuje na prvu godinu studija 460 studenata, od kojih se 120 finansira iz budžeta Republike Srbije, dok ostali studenti spadaju u kategoriju samofinansirajućih.

Školarina na Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija Leskovac pokriva troškove jednogodišnjeg školovanja, prijave ispita (po jednu za svaki predmet), udžbenika, skripti, dodatnih edukativnih sadržaja i osiguranja.

Na osnovnim strukovnim studijama za studijske programe Finansije, računovodstvo i bankarstvo, Menadžment  biznisa i logistike  i Turizam i ugostiteljstvo školarina iznosi 49.000 rsd., dok je za studijski program Menadžment tehnologije hrane i gastronomije i Poslovna informatika i e biznis cena školovanja 55.000 rsd.

Naknada za polaganje prijemnog ispita iznosi 4.500 rsd, a svi brucoši koji uplate ovu naknadu na tekući račun škole do 31.05.2018., ostvaruju pravo na popust prilikom plaćanja školarine od 10% u slučaju da prilikom polaganja prijemnog ispita ne ostvare pravno na finansiranje iz budžeta.

Zbog nezavidnog materijalnog položaja većine stanovništva, a samim tim i porodica studenata Škole, visinu školarine smo prilagodili uslovima života karakterističnim za jug Srbije. Takođe, kako bi olakšali finansijsko opterećenje samofinansiranja, omogućili smo plaćanje školarine u 15 mesečnih rata, što je uz pravo na popust od 10%.
Vesti o studiranju

Saveti za polaganje prijemnog