Prijemni.rs
Maturang
Studentski domovi

  • Studentski dom Ivo Lola Ribar Sep Ferenca 5, 24000 Subotica

  • Studentski dom Bosa Miličević (Novi dom) Marije Vojnic Tošinice 7, 24000 Subotica

Studentski restorani - menze

  • Restoran 1 (novi dom) Segedinski put 11

Poslovna informatika na Ekonomskom fakultetu u Subotici

Poslovna informatika se izučava na Ekonomskom fakultetu u Subotici od 1973. godine. Studijski program Poslovna informatika se izvodi na dve lokacije, u Novom Sadu i u Subotici.

U potpunosti je zasnovan na standardima svetski priznatih IT profesionalnih udruženja i usaglašen sa sličnim studijskim programima na univerzitetima u svetu. Detalje o programu možete pronaći na: http://posinf.ef.uns.ac.rs

Zbog kompetencija iz više oblasti, poslovni informatičari su najtraženiji IT stručnjaci. Oni najčešće rade: u razvoju poslovnih softverskih rešenja; kao konsultanti pri uvođenju i upravljanju informacionim sistemom organizacije; kao analitičari poslovnih podataka; kao poslovni analitičari u poslovnima vezanim za upravljanje poslovnim procesima; kao samostalni IT preduzetnici.

Naše bivše studente možete pogledati na: http://posinf.ef.uns.ac.rs/alumni.html

Studijski program je izgrađen u saradnji sa partnerskim kompanijama u kojima radi veliki broj naših bivših studenata i u kojima naši studenti obavljaju stručne prakse. Pratite nas na društvenim medijima i budite informisani o najnovijim dešavanjima vezanim za naš studijski program.

Facebook: https://www.facebook.com/PoslovnaInformatikaEF/

Instagram: https://www.instagram.com/posinf_ef

I ne zaboravite da zapratite naš YouTube kanal: https://www.youtube.com/channel/UC_xl2FZ8-cSQtU6NA6uo3xA
Vesti o studiranju

Saveti za polaganje prijemnog