Prijemni.rs
Maturang




Studentski domovi

  • Studentski grad Tošin bunar 143-151, 11070 Novi Beograd

  • Kralj Aleksandar I Bulevar Kralja Aleksandra 75, 11000 Beograd

  • Studentski dom Žarko Marinović Cara Dušana 254, Zemun

  • Studentski dom Karaburma Mije Kovacevica 7b, 11000 Beograd

  • Studentski dom Vera Blagojević Kraljice Marije 48 (Vera I), Dalmatinska 37 (Vera II), 11000 Beograd

  • Studentski dom Patris Lumumba Ljubice Lukovic br 1, 11000 Beograd

  • Studentski dom Slobodan Penezić Bana Ivaniša bb, 11000 Beograd

  • Studentski dom Rifat Burdžević Milana Rakića 77, 11000 Beograd

  • Studentski dom 4. april Vojvode Stepe 320, 11000 Beograd

  • Studentski dom Mika Mitrović Kralja Vladimira 33, 11000 Beograd

  • Studentski dom Košutnjak Blagoja Parovica 156, 11000 Beograd

Studentski restorani - menze

  • Restoran Studentski grad , Tošin bunar 145 Tošin bunar 145

  • Restoran (Tri kostura) , Obilićev venac 4 Obilićev venac 4

  • Restoran Zemun (Žarko Marinović) , Cara Dušana 254, Zemun Cara Dušana 254, Zemun

  • Restoran Agronom Nemanjina 6 Nemanjina 6

  • Restoran Karaburma - Mije Kovačevića 7 Mije Kovačevića 7

  • Restoran Patris Dragice Pravice 1

  • Restoran Đušina - Đušina 5 Đušina 5

  • Restoran Rifat - Milana Rakića 77 Milana Rakića 77

  • Restoran Kralj Aleksandar (Lola 1) Bulevar kralja Aleksandra 75 Bulevar kralja Aleksandra 75

  • Restoran Voždovac Vojvode Stepe 320 Vojvode Stepe 320

  • Restoran Mika Mitrović Kralja Vladimira 133

  • Restoran Farmaceut - Vojvode Stepe 450 Vojvode Stepe 450

  • Restoran Košutnjak Blagoja Parovića 154

Studijski program - Master strukovne studije Požarevac

PREHRAMBENA TEHNOLOGIJA*

Cilj studijskog programa je sticanje praktičnih znanja i veština i osposobljavanje stručnjaka,
strukovnih master inženjera tehnologije, za primenu savremenih tehničkih i tehnoloških rešenja u
unapređenju kvaliteta u oblasti prehrambene tehnologije. Po završetku studija studenti će moći da rade u prehrambenoj industriji (razvoj novih proizvoda, komunikacija u smislu edukacije potrošača, kontrola kvaliteta i bezbednost proizvoda) i ustanovama koje obavljaju kontrolu kvaliteta i bezbednosti hrane, kao i u ustanovama koje prate primenu standarda i usklađenosti pravilnika vezano za uvoz i izvoz hrane.

Po završetku studija student stiče stručni naziv: Strukovni master inženjer tehnologije.
Ovaj studijski program se realizuje po klasičnom i dualnom modelu studija.

FITOMEDICINA*

Cilj studijskog programa je obrazovanje strukovnih master inženjera koji će imati potrebna znanja, sposobnosti i veštine za uspešno obavljanje poslova u oblasti zaštite bilja i proizvodnje zdravstveno bezbedne hrane. Savladavanjem gradiva studenti će moći da poznaju i detektuju štetne agense koji se javljaju u svim aspektima biljne proizvodnje, kao i da projektuju mere integralne zaštite u cilju njihovog suzbijanja, odgovorno sprovode mere zaštite, bezbedno i racionalno primenjuju pesticide, primenjuju alternativne mere zaštite bilja doprinoseći zaštiti životne sredine i očuvanju agroekosistema.

Po završetku studija student stiče stručni naziv: Strukovni master inženjer poljoprivrede.
Ovaj studijski program se realizuje po klasičnom i dualnom modelu studija.

ELEKTROTEHNIKA I RAČUNARSTVO*

Cilj studijskog programa je da studentima pruži napredna znanja iz oblasti elektrotehničkog i
računarskog inženjerstva i razvije organizacione sposobnosti potrebnih za upravljanje radnim
procesima u elektroprivredi i ostalim granama privrede. Studenti se osposobljavaju za izvođenje
kompleksnih inženjerskih zadataka u oblastima projektovanja, izvođenja radova, održavanja i
upravljanja delovima elektroenergetskih i industrijskih sistema, projektovanje i razvoj softverskih
aplikacija, upravljanje timovima za izradu, primenu i održavanje aplikacija informacionih sistema,
analizu i unapređenje poslovnih procesa.

Po završetku studija student stiče stručni naziv: Strukovni master inženjer elektrotehnike i
računarstva. Ovaj studijski program se realizuje po klasičnom i dualnom modelu studija.




Vesti o studiranju





Saveti za polaganje prijemnog