Prijemni.rs
Maturang
Studentski domovi

 • Međunarodni Kampus Univerziteta EDUCONS

 • Studentski dom Slobodan Bajić Dr Sime Miloševića br. 10

 • Studentski dom Veljko Vlahović Dr Sime Miloševića br. 8; 21000 Novi Sad

 • Studentski dom Feješ Klara Alekse Šantica broj 4, 21000 Novi Sad

 • Studentski dom 23. oktobar (Cesarec) Danila Kiša broj 29, 21000 Novi Sad

 • Studentski dom Živojin Ćulum (Novi dom A) Despota Stefana broj 5, 21000 Novi Sad

 • Studentski dom Novi B Despota Stefana broj 7, 21000 Novi Sad

 • Studentski dom Sajmište Slobodana Bajića br. 17

 • Studentski dom Nikola Tesla Bulevar Despota Stefana 7a

Studentski restorani - menze

 • Restoran - Mihajla Pupina (Bulevar) 19 Bulevar Mihajla Pupina 20

 • Restoran - Mala menza , Valtera Perića 5 Valtera Perića 5

 • Restoran - Velika menza , Sime Miloševica 4 Sime Miloševica 4

Opšte informacije - Elektrotehnička škola „Mihajlo Pupin”

Elektrotehnička škola “Mihajlo Pupin” – u Novom Sadu, ističe se svojom opremljenošću i uslovima za rad. Nastavu karakteriše korišćenje savremene računarske i komunikacione tehnologije, uz poseban akcenat na interaktivnost i prilagođavanje učenja potrebama pojedinca.

Ustaljeno je korišćenje multimedijalnih nastavnih sadržaja, konsultacije sa profesorima, protok elektronske pošte među učenicima i nastavnicima, diskusije na forumu škole, online testiranje i dr. Nastava se izvodi u učionicama, u stručnim laboratorijama sa savremenom elektronskom opremom i kabinetima za računare opremljene najnovijim računarima. Praksa se izvodi u radionicama i u novom specijalizovanom servisu autoelektronike.

Nastava fizičkog vaspitanja odvija se u dve fiskulturne sale u zgradi škole i dve balon sale centra “Lukovski” koje odgovaraju najvišim standardima. Jedna sala je košarkaška sa parketom kao podlogom, a duga sala je predviđena za mali fudbal ili tenis sa veštačkom travom kao podlogom.

Posebno treba istaći uspeh škole u mnogobrojnim nastavnim i vannastavnim aktivnostima. Učenici naše škole su bili uvek, pa i danas, učesnici na mnogim takmičenjima i nosioci mnogih prvih nagrada od opštinskog do republičkog nivoa.  Sekcija za robotiku već godinama postiže izuzetne uspehe na domaćem i svetskom takmičenju iz robotike u konkurenciji fakulteta.

U Školi postoji 12 sekcija koje vam daju priliku da im poklonite deo svog slobodnog vremena. Članovi naših sporstkih sekcija  postižu izuzetne rezultate na svim takmičenjima. U školi je formiran Klub učenika koji je na raspolaganju učenicima škole kao i nastavnom kadru.

Škola pored vaspitno obrazovnog karaktera pokušava da se predstavi i kao ekonomski partner u regionu.Naš pokušaj uključivanja na tržište proizvoda, usluga i znanja sve je uspešniji a time i kvalitet praktične nastave viši.

Danas, škola obrazuje i vaspitava oko 1200 učenika. U školi je zaposleno oko 200 radnika, od čega u nastavi oko 170. Školovanje se odvija po stepenima obrazovanja III, IV i V stepen, na dva nastavna jezika: srpskom i mađarskom.

Na osnovu plana upisa učenika u prvi razred, za školsku 2010/2011. godinu, škola planira upis: 6 odeljenja trećeg stepena – 170 učenika, 14 odeljenja četvrtog stepena – 390 učenika na ukupno 18 različitih obrazovnih profila.

Budi i Ti deo naše škole, odaberi sigurnu i perspektivnu budućnost!
Vesti o studiranju

Saveti za polaganje prijemnog