Preuzmi Maturang aplikaciju
   
  • Vesti o studiranju


Pretražite vesti:

Ukoliko ste propustili neku od aktuelnosti iz studentskog života, pronađite ih ovde ili pretražite našu arhivu vesti.
Rezultati pretrage

Sa diplomom Matematičkog fakulteta nema nezaposlenih

Sa diplomom Matematičkog fakulteta nema nezaposlenih 28.08.2020

Elektronsko prijavljivanje kandidata biće moguće od 31. avgusta 2020. godine, od 10 časova, do 3. septembra 2020. godine, do 14 časova. Kandidati koji nisu u mogućnosti da izvrše elektronsku prijavu mogu da se prijave 2. i 3. septembra 2020. godine, od 10 do 14 časova, u sobi 708 na IV spratu.

detaljnijeBudi i ti katalizator promene (budućnosti)

Budi i ti katalizator promene (budućnosti) 07.08.2020

Tehnološko-metalurški fakultet Univerziteta u Beogradu kao vodeća najstarija akreditovana visokoobrazovna i naučnoistraživačka institucija u oblasti hemijskih tehnologija u zemlji i regionu ponosi se tradicijom dugom preko 90 godina.

detaljnijeTEHNIČKI FAKULTET U BORU RASPISUJE KONKURS – DRUGI UPISNI ROK

TEHNIČKI FAKULTET U BORU RASPISUJE KONKURS – DRUGI UPISNI ROK 22.07.2020

Objavljen je Konkurs za upis studenata u prvu godinu osnovnih akademskih studija u školskoj 2020/2021. godini, u drugom upisnom roku. Prijavljivanje kandidata na konkurs obaviće se 2. i 3. septembra 2020. godine, od 8 do 14 časova (sreda i četvrtak), a objavljivanje liste prijavljenih kandidata (spisak kandidata za polaganje ispita) u subotu, 5. septembra 2020. godine, u 16 časova.

detaljnije


Prijemni na fakultetima u punom jeku, evo gde su najveće gužve

Prijemni na fakultetima u punom jeku, evo gde su najveće gužve 13.07.2020

Polaganje prijemnih ispita na fakultetima je u jeku, a ubedljivo je najveća navala za indeks Fakulteta organizacionih nauka (FON). Pojedini fakulteti već su objavili preliminarne rezultate, te je donji prag za upis na Pravni fakultet sličan kao i prethodnih godina – 70 poena za budžet, 30 za samofinansiranje.

detaljnije

Odaberi pravi put svoje karijere

Odaberi pravi put svoje karijere 01.07.2020

Karijeru opredeljuje izbor studija. Mnogi imaju svoje želje, interesovanja u vezi sa oblašću kojoj žele da se posvete i studiraju je, ali često nedostaju i neke konkretne informacije da olakšaju tu životnu odluku, kako bi se izbegla lutanja do idealnog, a traženog i isplativog zanimanja.

detaljnije


NOVITETI ZA NOVO VREME

NOVITETI ZA NOVO VREME 24.06.2020

Fakultet za 21. vek, u skladu sa svojim sloganom, predstavlja još jednu modernizaciju u periodu upisa. Nakon interaktivnih inovativnih projekata Brendator i Vuseum, koji su privukli pažnju, u fokus interesovanja su došle i SMART SLUŠAONICE. Modernizovan sistem izvođenja nastave očekuje sve studente MEF-a.

detaljnije
Upiši Elektronski fakultet u gradu naprednih tehnologija

Upiši Elektronski fakultet u gradu naprednih tehnologija 09.06.2020

Elektronski fakultet Univerziteta u Nišu od daleke 1960. godine, kada je ideja osnivanja ovakve institucije zaživela u praksi, zahvaljujući entuzijazmu i naporima privrednika i istaknutih nastavnika i naučnih radnika sa Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu, do danas, kada sa ponosom obeležava 60 godina postojanja i uspešnog rada, postao je velika porodica studenata, nastavnika, saradnika, istraživača i vannastavnih radnika

detaljnije