Prijemni.rs
Maturang
  • Vesti o srednjem i visokom obrazovanju


Pretražite vesti:

Ukoliko ste propustili neku od aktuelnosti iz studentskog života, pronađite ih ovde ili pretražite našu arhivu vesti.
Rezultati pretrage


Novoakreditovani master strukovni program na ICEPS-u!

Novoakreditovani master strukovni program na ICEPS-u! 05.06.2023

Ukoliko želite da usvojite kvalitetno i praktično znanje u oblasti menadžmenta u zdravstvu, da budete spremni i dobro obučeni za adekvatan, efikasan i efektivan rad ili upravljanje u zdravstvenim ustanovama, ICEPS master program Menadžment u zdravstvu je pravi izbor! 

detaljnije


Osiguranje proizvodnje ispravnih i zdravstveno bezbednih namirnica

Osiguranje proizvodnje ispravnih i zdravstveno bezbednih namirnica 05.06.2023

Osnovne strukovne studije Prehrambeno inženjerstvo i bezbednost hrane na Akademiji tehničkih strukovnih studija Beograd osposobljavaju studente da planiraju, organizuju i sprovode proces proizvodnje hrane, kao i kontrolu kvaliteta procesa proizvodnje u cilju dobijanja zdravstveno ispravnih i bezbednih proizvoda.

detaljnijeVisoka tehnička škola strukovnih studija u Novom Sadu svečano je obeležila dodelu Diploma i otvaranje nove CNC laboratorije najnovije generacije

Visoka tehnička škola strukovnih studija u Novom Sadu svečano je obeležila dodelu Diploma i otvaranje nove CNC laboratorije najnovije generacije 02.06.2023

Visoka tehnička škola strukovnih studija u Novom Sadu s ponosom objavljuje uspešan završetak svečane ceremonije dodele diploma i veličanstveno otvaranje nove CNC laboratorije najnovije generacije. Ovaj događaj predstavlja značajan korak za našu instituciju, koji dokazuje našu posvećenost pružanju kvalitetnog obrazovanja i napredovanja tehnoloških mogućnosti.

detaljnije


Beogradska bankarska akademija – Banka znanja

Beogradska bankarska akademija – Banka znanja 22.05.2023

 

BBA Fakultet je sinonim za kvalitetno visoko obrazovanje. 
Pored savremenih i upotrebljivih znanja naš fakultet vam obezbeđuje sticanje poslovnih veština. Zahvaljujući ugovorima o poslovnoj saradnji sa renomiranim kompanijama i institucijama Fakultet svakom studentu obezbeđuje profesionalnu praksu koja doprinosi bržem zapošljavanju. 
 

detaljnije
PITALI SMO STUDENTE MEF FAKULTETA

PITALI SMO STUDENTE MEF FAKULTETA 08.05.2023

Smatramo da je veoma bitno naglas ispričati priče o ambicioznim studentima koji uspevaju da usklade studije, vannastavne aktivnosti, pa čak i prve korake u svojoj karijeri ili pokretanje sopstvenog biznisa i oslobode svoj preduzetnički duh.

detaljnijeAdaptacija budućih brucoša na fakultet posle srednje škole

Adaptacija budućih brucoša na fakultet posle srednje škole 19.04.2023

Sistem funkcionisanja srednje škole i fakulteta je veoma različit. Počevši od terminologije koja se koristi, obaveze slušanja predavanja, načina provere znanja. Mnogi studenti, pored ovih direktno vezanih promena, podnose i neke životne promene, poput menjanja mesta stanovanja, započinjanje samostalnog života i mnoge druge. Zbog važnosti početnog perioda studiranja, neophodno je da se uspešno adaptirate na novonastale uslove.

detaljnije