Prijemni.rs
Maturang
  • Vesti o srednjem i visokom obrazovanju


Pretražite vesti:

Ukoliko ste propustili neku od aktuelnosti iz studentskog života, pronađite ih ovde ili pretražite našu arhivu vesti.
Rezultati pretrage

Gradovi kao brendovi

Gradovi kao brendovi 25.07.2023

Jedan od većih, i definitivno inovativnijih projekata MBS-ovog Centra za razvoj projekata jeste City branding – Kako se od gradova prave brendovi. Slično kao i poznato preduzeće, tako i poznati grad, region ili država lakše pronalazi kanale za prodaju svojih proizvoda i usluga, lakše dolazi do najbolje radne snage, do većeg broja posetilaca, turista, investitora i događaja, ukoliko  ima jak i prepoznatljiv brend.

detaljnije


Stručne prakse za studente

Stručne prakse za studente 21.07.2023

Gotovo svaki oglas za posao danas traži određeni nivo iskustva u branši. Mladi često budu obeshrabreni i frustrirani zbog ovoga. Postavlja se ono staro pitanje: kako da imam iskustvo, ako ne mogu da dobijem posao? Odgovor na ovu zavrzlamu jeste: stručna praksa. 

detaljnije


Lifelong Learning – jer ja sam svoj najbitniji projekat

Lifelong Learning – jer ja sam svoj najbitniji projekat 19.07.2023

Lifelong Learning (skraćeno LLL, sa značenjem „celoživotno učenje“) je relativno novi trend u obrazovanju i poslovanju. U svojoj srži, Lifelong Learning je samoinicijativna dokvalifikacija vođena unutrašnjom motivacijom. Koncept promoviše učenje zarad sopstvenog zadovoljstva i razvoja. 

detaljnije


Započni karijeru u digitalnom marketingu

Započni karijeru u digitalnom marketingu 17.07.2023

Zanima te digitalni marketing i u potrazi si za prvim poslom? Sigurno ti je već jasno da postoji potražnja za stručnjacima u oblasti digitalnog marketinga i da su njihova primanja velika. Ali, kako pronaći posao u ovoj oblasti ako nemaš nikakvo prethodno iskustvo?

detaljnijeStudije rudarstva u Boru

Studije rudarstva u Boru 22.06.2023

Tehnički fakultet u Boru sastavni je deo Beogradskog univerziteta. Na studijski program INŽENJERSKI MENADŽMENT ove godine upisuje se 100 studenata na teret budžeta i 20 samofinansirajućih.

detaljnijeStudije rudarstva u Boru

Studije rudarstva u Boru 19.06.2023

Tehnički fakultet u Boru sastavni je deo Beogradskog univerziteta. Poslednjih godina poznat je po
velikom broju stipendija koje dobijaju studenti i posebno po tome što se najveći broj njih zapošljava
odmah nakon diplomiranja.

detaljnije
Studije rudarstva u Boru

Studije rudarstva u Boru 12.06.2023

Tehnički fakultet u Boru sastavni je deo Beogradskog univerziteta. Poslednjih godina poznat je po velikom broju stipendija koje dobijaju studenti i posebno po tome što se najveći broj njih zapošljava odmah nakon diplomiranja. 

detaljnije


Studije rudarstva u Boru

Studije rudarstva u Boru 08.06.2023

Tehnički fakultet u Boru sastavni je deo Beogradskog univerziteta. Poslednjih godina poznat je po velikom broju stipendija koje dobijaju studenti i posebno po tome što se najveći broj njih zapošljava odmah nakon diplomiranja. 

detaljnije
Novoakreditovani master strukovni program na ICEPS-u!

Novoakreditovani master strukovni program na ICEPS-u! 05.06.2023

Ukoliko želite da usvojite kvalitetno i praktično znanje u oblasti menadžmenta u zdravstvu, da budete spremni i dobro obučeni za adekvatan, efikasan i efektivan rad ili upravljanje u zdravstvenim ustanovama, ICEPS master program Menadžment u zdravstvu je pravi izbor! 

detaljnije


Osiguranje proizvodnje ispravnih i zdravstveno bezbednih namirnica

Osiguranje proizvodnje ispravnih i zdravstveno bezbednih namirnica 05.06.2023

Osnovne strukovne studije Prehrambeno inženjerstvo i bezbednost hrane na Akademiji tehničkih strukovnih studija Beograd osposobljavaju studente da planiraju, organizuju i sprovode proces proizvodnje hrane, kao i kontrolu kvaliteta procesa proizvodnje u cilju dobijanja zdravstveno ispravnih i bezbednih proizvoda.

detaljnije