Prijemni.rs
Maturang
  • Vesti o srednjem i visokom obrazovanju


Pretražite vesti:

Ukoliko ste propustili neku od aktuelnosti iz studentskog života, pronađite ih ovde ili pretražite našu arhivu vesti.
Rezultati pretrage


Lakše do posla uz PMBOK i PMP sertifikat

Lakše do posla uz PMBOK i PMP sertifikat 22.01.2014

Departman za industrijsko inženjerstvo i menadžment Fakulteta tehničkih nauka od nedavno u svom timu ima sertifikovane projekt menadžere od strane američkog Project Management Institute (PMI).

detaljnijeVeliki vodič za brucoše

Veliki vodič za brucoše 04.10.2013

Ako hoćeš da te profa zapazi - idi na konsultacije. Ako nećeš da čekaš u redu za sve i svašta - udeli pokoji kompliment radnicama u studentskoj službi. Za slučaj ludog provoda - poseti Studenjak u Beogradu.

detaljnije


Zlatni indeks

Zlatni indeks 01.10.2013

Na Mašinskom fakultetu u Nišu dodeljeni su indeksi brucošima, kao i zlatni indeksi generaciji studenata koja je pre tačno 50 godina upisala ovaj fakultet.

detaljnije


Skoro tri kandidata za jedno mesto na ETF-u

Skoro tri kandidata za jedno mesto na ETF-u 28.06.2013

Medicinski, Matematički, Filozofski fakultet, Fakultet bezbednosti, Fakultet organizacionih nauka i Elektrotehnički fakultet tokom tri dana, koliko je trajala predaja dokumenata za upis budućih brucoša, bar duplo su premašili upisne kvote.

detaljnije


Besplatne studije na Megatrend univerzitetu

Besplatne studije na Megatrend univerzitetu 08.03.2013

Prva godina studija je na svim institucijama Megatrend univerziteta, najvećeg i najstarijeg privatnog univerziteta u Srbiji, i dalje besplatna. Uz to, na Megatrend univerzitetu kandidati ne plaćaju ni predupisno testiranje, koje je već počelo i održava se svake subote od 11 do 14 časova. I sam upis na prvu godinu – takođe je besplatan.

detaljnije