Prijemni.rs
Maturang
  • Vesti o srednjem i visokom obrazovanju


Pretražite vesti:

Ukoliko ste propustili neku od aktuelnosti iz studentskog života, pronađite ih ovde ili pretražite našu arhivu vesti.
Rezultati pretrageStudentski greb greb kuponi

Studentski greb greb kuponi 26.01.2017

Studentski greb greb kuponi predstavljaju dopunu, koju korisnici (maturanti, studenti, postdiplomci) mogu kupiti na prodajnim mestima u blizini fakulteta i na taj način lako i brzo osvojiti kredite koji su potrebni za preuzimanje svih korisnih dokumenata na sajtu studenti.rs.

detaljnije


Knobur - projekat srednjoškolskih takmičenja

Knobur - projekat srednjoškolskih takmičenja 18.01.2017

KNOBUR (Knowledge For Business In Region) je razvojni projekat srednjoškolskih takmičenja koji se tradicionalno održava na Univerzitetu Educons i prvenstveno je namenjen učenicima završnih godina – maturantima, svih srednjih škola u Vojvodini, Srbiji i regionu.

detaljnijeObeležena 10. godišnjica rada Državnog univerziteta

Obeležena 10. godišnjica rada Državnog univerziteta 26.10.2016

“Pamet ne postoji samo u metropoli, već je prirodnim zakonom ravnomerno raspoređena i ne treba samo Novom Pazaru Srbija, nego istovremeno treba Srbiji i Novi Pazar” - poručio je danas sa svečanosti povodom obeležavanja desete godišnjice rada Državnog univerziteta u Novom Pazaru predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti akademik prof. dr Vladimir Kostić.

detaljnijePogledajte šta se nalazi na vrhu piramida

Pogledajte šta se nalazi na vrhu piramida 21.10.2016

Strogo je zabranjeno penjati se na piramide u Egiptu. Pokušate li, osim što možete poginuti, zbog oštećivanja tih prastarih spomenika možete završiti u egipatskom zatvoru, i to čak do tri godine.

detaljnije