Preuzmi Maturang aplikaciju
  • Internacionalni festival ukusa


Visoka škola strukovnih studija za menadžment i poslovne komunikacije učestvovaće na III internacionalnom festivalu ukusa – knjige, kafe i čokolade, koji će se održati od 10. do 12. maja 2019. godine u Novom Sadu, u Dunavskom parku. 

Tom prilikom na štandu Visoke škole zainteresovani posetioci će kao poklon dobiti recepte poslastica od čokolade koje su našim studentima sa studijskog programa Menadžment u ugostiteljstvu obezbedili pobednička mesta na prestižnim domaćim i internacionalnim takmičenjima. 

 

Tri dana će ljubitelji knjige, kafe i čokolade moći da se bliže upoznaju sa akreditovanim trogodišnjim studijskim programima naše škole ukoliko žele da postanu ugostitelji, menadžeri ili informatičari (Menadžment u ugostiteljstvu, Menadžment trgovine i marketinga, Menadžment poslovnih komunikacija, Primenjena informatika) i u novoj školskoj 2019/2020. godini to urade na novoj lokaciji Škole, u samom centru grada, u Ulici Modene br. 5 (ulaz iz Ilije Ognjanovića br. 5).

Takođe, zainteresovani će u toku čitavog dana imati priliku da se druže sa našim profesorima u potpuno neformalnoj atmosferi, da saznaju više o obezbeđenoj stručnoj praksi u zemlji i inostranstvu i mogućnostima zaposlenja. 

 

Posetite naš MPK štand!
 


Izdvojeni univerziteti i fakulteti: