Studijski program - Kuvar
Podaci o studijskom programu
Kategorije na sajtu: Turizam i ugostiteljstvo,
Vrste studija: Strukovne
Vežbaj online: Pokreni vežbu
Gradovi: Inđija
Izborom ovog profila, učenici će steći znanja i veštine u svim segmentima ugostiteljskih poslova, a prvenstveno u oblasti kuvarstva. U okviru škole učenici svoja teorijska znanja dopunjuju praksom.
Poznato je da se sve više učenika upisuje za školovanje za ovo zanimanje, jer je diploma kuvara veoma cenjena kod nas i u Evropi i na neki način čini izlaznu vizu za rad u inostranstvu.
Nakon tri godine školovanja učenici će ovladati znanjima i veštinama potrebnim za samostalno obavljanje poslova kuvara ili za nastavak školovanja na visokim školama.
Vesti o studiranju
-
Poslednja prilika za upis na ITS: Postanite deo najtraženije IT škole u regionu
Pred sam početak nove akademske godine stižu odlične vesti za sve buduće brucoše koji se još uvek nisu upisali na fakultet: na Visokoj školi strukovnih studija za informacione tehnologije –…
19.09.2023 -
Treći upisni rok - Budžet je zagarantovan MATF
Prijave za upis na osnovne akademske studije na Matematičkom fakultetu u trećem upisnom roku počinju 16. septembra 2023. godine.
14.09.2023 -
INFO DAN Univerziteta u Novoj Gorici
Pozivamo vas da posetite INFO DAN Univerziteta u Novoj Gorici, gde ćete imati prilike da saznate sve o prednostima studija na univerzitetu, o prijavi i slobodnim mestima za upis u…
11.09.2023
Saveti za polaganje prijemnog
-
Najbolje pripreme za upis na fakultet
Kvalitetne pripreme za prijemni ispit su izuzetno bitne kako biste upisali fakultet koji želite. Da biste na prijemnom ispitu prošli onako kako želite, neophodno je napravite dobar plan.
-
Ovo su zlatna pravila efikasnog učenja
Uspešno učenje nije privilegija genijalnih ljudi. Oni koji uče uspešnije samo primenjuju određene metode, tehnike i taktike.
-
Devet fraza koje pametni ljudi izbegavaju u razgovoru
Svima se dešava da kažu nešto što drugi pogrešno protumače. Razumevanje skrivenih značenja zahteva socijalnu svest, sposobnost da se razumeju emocije i iskustvo