Prijemni.rs
Maturang
  • Vesti o srednjem i visokom obrazovanju


Pretražite vesti:

Ukoliko ste propustili neku od aktuelnosti iz studentskog života, pronađite ih ovde ili pretražite našu arhivu vesti.
Rezultati pretrage


PITALI SMO STUDENTE MEF FAKULTETA

PITALI SMO STUDENTE MEF FAKULTETA 01.03.2024

Ovog puta vam predstavljamo jedno zanimljivo iskustvo i put kroz studije studenta i demonstratora u nastavi na MEF fakultetu, Nikole Bajića, koji vas može motivisati da tokom studija učestvujete u programu razmene studenata.

detaljnijePITALI SMO STUDENTE MEF FAKULTETA

PITALI SMO STUDENTE MEF FAKULTETA 01.02.2024

Među pričama naših studenata u ovoj rubrici, našla se i priča jedne profesionalne sportistkinje koja uspeva da uskladi obaveze na fakultetu i naporne treninge koji su deo njene profesije. Ova uspešna mlada devojka se zove Ivana Nedeljković, profesionalna je odbojkašica i student MEF fakulteta. 

detaljnije

Akademija tehničkih strukovnih studija Beograd sa partnerima iz Španije i Turske učestvuje u Erazmus+ projektu strateškog partnerstva „The Agripreneurship! MAPs for NEETs“

Akademija tehničkih strukovnih studija Beograd sa partnerima iz Španije i Turske učestvuje u Erazmus+ projektu strateškog partnerstva „The Agripreneurship! MAPs for NEETs“ 09.01.2024

Rešavanje krize nezaposlenosti i omogućavanje mladima da uđu na tržište rada jedan je od glavnih prioriteta na Agendi razvoja UN, EU i nacionalnih programa mnogih zemalja. Akademija tehničkih strukovnih studija Beograd (ATSSB) razvija dobru praksu uključivanja visokoškolskih ustanova u razvoj digitalnih resursa za usavršavanje mladih koji nisu zaposleni, niti su u procesu obrazovanja ili obuke, u cilju povećanja njihove zapošljivosti.

detaljnije