Prijemni.rs
Maturang
  • Visoka tehnička škola strukovnih studija u Subotici




Studentski domovi

  • Studentski dom Ivo Lola Ribar Sep Ferenca 5, 24000 Subotica

  • Studentski dom Bosa Miličević (Novi dom) Marije Vojnic Tošinice 7, 24000 Subotica

Studentski restorani - menze

  • Restoran 1 (novi dom) Segedinski put 11


Studijski program - Tehnički komunikacioni menadžment

Podaci o studijskom programu

Kategorije na sajtu: Industrijsko inženjerstvo, Inženjerstvo,

Vrste studija: Strukovne

Vežbaj online: Pokreni vežbu Pokreni vežbu Pokreni vežbu

Gradovi: Subotica

Studijski program Tehnički komunikacioni menadžment predstavlja jedan od postojećih studijskih programa na Visokoj teničkoj školi strukovnih studija u Subotici.

Akreditovani program Tehnički komunikacioni menadžment je aktiviran od 2012. godine i realizuje se sa velikim uspehom o čemu govori i broj upisanih i diplomiranih studenata.

Uslov za upis na ovaj studijski program je da je učenik završio neku četvorogodišnju srednju školu i položio je prijemni ispit iz opšte kulture, ili iz matematike, ili iz informatike.

Program je odgovor na rastuću tražnju za kadrovima koji su sposobni da primenjuju menadžerska i organizaciona znanja i metode u upravljanju organizacionim sistemima.

 

Kompetencije diplomiranih studenata

Program je usmeren ka korišćenju sinergetskih prednosti kombinacije tehničke strane menadžmenta i informacionih sistema i tehnologija. Osnovni cilj je da studenti stiču istraživačke i stručne kompetencije u oblasti menadžmenta i organizacije. Dakle:

Osposobljavanje studenata za uključivanje u naučno istraživački rad i rad na projektima;

Sticanje znanja iz teorije i prakse menadžmenta i organizacije, kao i stručnih znanja i veština potrebnih za rešavanje problema privrednih i neprivrednih organizacija u cilju podizanja njihove konkurentnosti i kontinuiranog razvoja delatnosti;

Program traje šest semestra i omogućuje studentima da tokom jedne godine steknu 60 ESPB, odnosno ukupno 180 ESP bodova. Kandidatima se ostavlja i mogućnost da posle osnovnih studija nastave usavršavanje na specijalističkim kursevima.

 

Nastavni plan

Nastavni plan možete videti ovde.




Vesti o studiranju





Saveti za polaganje prijemnog