Prijemni.rs
Maturang
 • Međunarodni poslovni koledž K. Mitrovica
Studentski domovi

 • Studentski centar Priština - Kosovska Mitrovica Džona Kenedija 6, 38220 Kosovska Mitrovica


Šta je IBCM?

Međunarodni Poslovni Koledž u Kosovskoj Mitrovici je međunarodno registrovana neprofitabilna obrazovna fondacija, koja nudi Bečelor diplome (BA – 3,5 godine) i međunarodno akreditovane strukovne studije (AP - 2 godine).


Studijski programi

IBCM obrazovanje nudi dvostruke diplome „Lilabaelt“ akademije visoko-strukovnog obrazovanja (http://www.eal.dk/) iz Danske. Studije na Međunarodnom Poslovnom Koledžu su u skladu sa Bolonjskom deklaracijom, a moduli su integrisani po evropskom sistemu bodovanja (ESPB).

Za više informacija o studijskim programima IBCM-a i međunarodnoj akreditaciji IBCM-a, molimo Vas posetite naš sajt www.ibcmitrovica.eu i informišite se.

zgrada zgrada zgrada

Nova moderna zgrada Medjunarodnog poslovnog koledza od 2000 m2 u Kosovskoj Mitrovici

 

Zašto studirati na IBCM-u?

IBCM nudi visoko kvalitetno međunarodno obrazovanje po pristupačnim cenama. Međunarodno obrazovanje u velikoj meri povećava vaše šanse za zaposlenje u regionu i inostranstvu, što dokazuju primeri naših studenata od kojih je 81% posle stecenih Bacelor ili AP diploma naslo posao u struci.

Obrazovanje je međunarodno:

 • Engleski jezik je dominantan jezik u biznisu, nauci, zabavi i diplomatiji.
 • Dobro poznavanje engleskog jezika otvara vrata našim studentima za rad širom sveta sa ljudima različitih kultura i zemalja. Sva predavanja i studijski materijali su na engleskom jeziku, I upravo iz tog razloga IBCM je odlucio da pruzi mogucnost pohadjanja pripremnog kursa engleskog jezika za potencijalne studente.
 • IBCM će svojim studentima dodeliti dvostruke evropske diplome „Lilabaelt” akademije visokostrukovnog obrazovanja iz Danske u oblastima Međunarodne prodaje i marketinga i Upravljanju zaštite životne sredine i poljoprivrede, dok će „Lilabaelt“ koledž dodeliti dvostruke diplome za studijski program Menadžment javnih usluga. Ova dvostruka diploma je međunarodno priznata i pruža mogućnost studentima da nastave studije ili da rade širom sveta.
 • Međunarodna razmena studenata: IBCM nudi mogućnost razmene studenata u saradnji sa međunarodnim koledžima partnerima i univerzitetima, a od nedavno IBCM je postao I deo programa ERASMUS+ koji omogucava vrednim I posvecenim studentima da provedu jedan ili vise semestara na nekom od stranih univerziteta uz placene sve troskove boravka I studiranja.
 • Kvalifikovani predavači od kojih većina poseduje međunarodne akademske diplome.
 • Međunarodni nastavni kadar: Nastavni i administrativni kadar dolazi iz različitih zemalja uljučujući: Kanadu, Nemačku, Makedoniju, Holandiju, BiH i Veliku Britaniju.
 • Britanski savet: IBCM je registracioni centar za testiranje engleskog jezika (IELTS, ESOL)

IBCM je takođe centar za testiranje ostalih kurseva Britanskog saveta.

IBCM obrazovanje - uspešna karijera:

 • Međunarodna akreditacija: IBCM programi su međunarodno akreditovani od strane nemačke agencije za akreditaciju Evaluationsagentur Baden – Wuerttemberg EVALAG.
 • IBCM zgrada nudi udobne i dobro osvetljene učionice, sobe za samostalno učenje i kancelarije po visokim evropskim standardima. Besplatan pristup internetu - 24 časa dnevno. Sve učionice su opremljene modernim računarima i projektorima. Zgrada takodje poseduje I kantinu u kojoj studenti IBCM-a  mogu  da spreme obrok, popiju pice ili provode slobodno vreme druzeci se.
 • Studentska služba: Studentima IBCM-a su na raspolaganju raznovrsne studentske usluge, podrška centra za razvoj karijere kao i međunarodna biblioteka.

IBCM obrazovanje nudi teoriju i praksu:

 • Stažiranje: Praksa je obavezan segment u okviru studiranja na ponuđenim studijskim programima
 • Studentski projekti: IBCM tesno sarađuje sa privrednim komorama, kompanijama, opštinama, ministarstvima i nevladinim sektorom kako bi se omogućilo studentima da primene svoje znanje u marketinškim projektima.
 • Preduzetništvo: IBCM podstiče inovativno i preduzetničko razmišljanje i ponašanje. Određen broj diplomiranih studenata sa IBCM-a je započeo svoj biznis.

 

Dodatne informacije

Međunarodni Poslovni Koledž u Kosovskoj Mitrovici (IBCM)
Cara Dušana, 38220 Kosovska Mitrovica,
Telefon: 028/409-013 i 065/250-3-414
Mejl: info@ibcmitrovica.eu
Vebsajt: www.ibcmitrovica.eu

Facebook: www.facebook.com/ibcmitrovica


Povećaj svoje šanse za upis - pripremi se za prijemni ispit.

Svi testovi »Vesti o studiranju

Saveti za polaganje prijemnog