Preuzmi Maturang aplikaciju
  • Vesti o studiranju


Pretražite vesti:

Ukoliko ste propustili neku od aktuelnosti iz studentskog života, pronađite ih ovde ili pretražite našu arhivu vesti.
Rezultati pretrage

Počinje upisni rok na DUNP

Počinje upisni rok na DUNP 19.06.2018

Budući studenti Državnog univerziteta u Novom Pazaru od sutra do 22. juna mogu da podnose dokumenta i konkurišu na ukupno 1.029 slobodnih mesta, od čega je 290 samofinasirajućih.

detaljnijeBesplatno školovanje za Nikolu

Besplatno školovanje za Nikolu 18.06.2018

Posle teksta u "Večernjim novostima" o Nikoli Krstiću, maturantu ETŠ "Nikola Tesla" koji je napravio "pametnu" rukavicu za slepe i slabovide, Računarski fakultet (RAF) dodelio je mladom pronalazaču stipendiju za četvorogodišnje studije.

detaljnijeRaketa od plastične flaše

Raketa od plastične flaše 18.06.2018

Na Hemijskom fakultetu uručene diplome BASF Chemgeneration i izvedeni eksperimenti za srednjoškolce. Zanimljivim eksperimentima, studenti pokazali srednjoškolcima i zabavnu stranu ove nauke

detaljnijeŠta (ni)su studirali direktori velikih kompanija?

Šta (ni)su studirali direktori velikih kompanija? 14.06.2018

Najbolji i najinteligentniji direktori imaju raznoliko obrazovanje. Neki od njih su odabrali onu oblast studiranja koja je direktno povezana sa uspehom i dostignućima koja su ostvarili, dok odluke drugih nisu odmah imale smisla njihovoj okolini.

detaljnijeFoto-konkurs za maturante 'Ja student'

Foto-konkurs za maturante 'Ja student' 12.06.2018

Visoka škola modernog biznisa u Beogradu (Modern Business School – MBS) poziva maturante svih srednjih škola na teritoriji Republike Srbije da učestvuju u kreativnom foto konkursu na temu studiranja, učenja i razvoja karijere.

detaljnije