Prijemni.rs
Maturang
  • Vesti o srednjem i visokom obrazovanju


Pretražite vesti:

Ukoliko ste propustili neku od aktuelnosti iz studentskog života, pronađite ih ovde ili pretražite našu arhivu vesti.
Rezultati pretrage

Otkrij budućnost, upiši Elektronski

Otkrij budućnost, upiši Elektronski 06.06.2022

Elektronski fakultet iz Niša već preko 60 godina predstavlja vrhunsku obrazovnu i naučnoistraživačku organizaciju i instituciju od društvenog interesa koja uspešno prati razvoj elektrotehnike i informaciono-komunikacionih tehnologija.

detaljnije
Plaćene stručne prakse za studente

Plaćene stručne prakse za studente 23.05.2022

Visoka škola modernog biznisa - MBS prepoznaje značaj vršenja stručne prakse u toku studija i svake godine obogaćuje svoj program kada su u pitanju stručne prakse sa ciljem da diplomirani studenti budu potpuno spremni da zakorače u svet preduzetništva!

detaljnije

UPIS NOVE GENERACIJE STUDENATA!

UPIS NOVE GENERACIJE STUDENATA! 10.05.2022

Odsek Visoka škola elektrotehnike i računarstva upisuje novu generaciju studenata na 8 akreditovanih studijskih programa osnovnih strukovnih studija sa 210 budžetskih mesta, i 3 akreditovana studijska programa master strukovnih studija.

detaljnijeFEFA fakultet: ZA SVET KOJI RAZUMEŠ!

FEFA fakultet: ZA SVET KOJI RAZUMEŠ! 04.05.2022

Ukoliko vam karijera u oblastima kao što su digitalna ekonomija, marketing i komunikacije, finansije, bankarstvo, ali i u oblastima inovativnog preduzetništva, ljudskih resursa, primenjene psihologije i kreativnih industrija zvuči izazovno, onda će vas priča o FEFA fakultetu sigurno zainteresovati.

detaljnije


PRIJAVITE SE NA KREATIVNI VIKEND ZA SREDNJOŠKOLCE NA FSU

PRIJAVITE SE NA KREATIVNI VIKEND ZA SREDNJOŠKOLCE NA FSU 18.04.2022

Fakultet savremenih umetnosti i ove godine organizuje kreativne vikend radionice! Svi srednjoškolci, zaljubljenici u umetnost, koji žele da učestvuju na radionicama koje se održavaju 14. i 15. maja potrebno je da se što pre prijave i obezbede svoje mesto.

detaljnije