Prijemni.rs
Maturang
  • Vesti o srednjem i visokom obrazovanju


Pretražite vesti:

Ukoliko ste propustili neku od aktuelnosti iz studentskog života, pronađite ih ovde ili pretražite našu arhivu vesti.
Rezultati pretrage

Svečani prijem brucoša Ekonomskog fakulteta

Svečani prijem brucoša Ekonomskog fakulteta 03.10.2017

Početak nove školske godine, Ekonomski fakultet u Subotici obeležio je svečanim prijemom brucoša u amfiteatru fakulteta. Najmlađim studentima dobrodošlicu su poželeli dekan, profesori, stručni saradnici i zaposleni na fakultetu.

detaljnije

Objavljen konkurs za upis na VTŠ Subotica

Objavljen konkurs za upis na VTŠ Subotica 12.06.2017

Visoka tehnička škola strukovnih studija iz Subotice objavila je konkurs za upis studenata na studijske programe osnovnih strukovnih studija i na specijalističke strukovne studije u školskoj 2017/2018. godini.

detaljnije


Koji su fakulteti bili najtraženiji prošle godine?

Koji su fakulteti bili najtraženiji prošle godine? 02.06.2017

Prošle godine je za prirodno-matematičke fakultete poraslo interesovanje svršenih srednjoškolaca, dok je generalno gledano opalo za ostale grupacije fakulteta, uključujući i tehničko-tehnološke, koja je od 2010. beležila konstantan rast. 

detaljnije
Evo koje poslove mladi mogu raditi na letovanju

Evo koje poslove mladi mogu raditi na letovanju 19.05.2017

Odlazak na letovanje je želja gotovo svakoj mladoj osobi. Međutim, to nije uvek jednostavan poduhvat. Nekad su ograničenja vremenska, da ne možemo da uklopimo letovanje sa studijama ili poslom. Sa druge strane, tu je i pitanje finansija. Odlazak na more u zavisnosti od destinacije za koju se odlučite može zahtevati više novca. Čak iako u moru aranžmana postoje ubedljivo najjeftinija letovanja za mlade, neki mladi biraju da rade tokom letovanja.

detaljnije